Kültürpark Tenis Kulübü’nün yeni başkanı belli oldu!

Kültürpark Tenis Kulübü’nün yeni başkanı belli oldu!

Kültürpark Tenis Kulubü’nün genel kurulu yapıldı

Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyarlığı, başkanlığı boyunca yapılan faaliyetleri üyelere aktarırken yönetim ve denetim kurulu ibra edildi. Başkanlık döneminde her zaman Kültürpark Tenis kulübü için çalıştığını ve bundan sonraki dönemde de çalışmaya devam edeceğini belirten Server Uyaroğlu, “Türkiye Teni Federasyonu’nda bir üye ile temsil edilirken artık sekiz üye ile temsil ediliyoruz. Sosyal sorumluluk turnuvalarına büyük önem verdik. Türkiye’de başarılı kadınlara ödül gecemizin onuncusunu düzenledik. Birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yaptığımız her işte Kültürpark Tenis Kulübü’nün daha ileri taşımak için mücadele ettik. Seçilen başkan ve ekibinin devraldığı bayrağı daha da yukarıya çıkaracağına şüphem yoktur” dedi.

Genel Kurulda konuşan Kurtul Kaptanoğlu ise projelerini hayata geçirmek için aday olduklarını, Kulubü daha ileriye taşıyacaklarını ve milli sporcu yetiştirmek için çalışacaklarını söyledi. 

img_8087.jpg

Kültürpark Tenis Kulübü’nde 26 yıldır üye olduğunu dile getiren Şekercioğlu ise  Kulübün eksikliklerini ve yapılması gerekenleri bildiğini söyledi. Kurtul Ali Kaptanoğlu ile güzel bir seçim yarışı içine girdiklerini ifade eden Şekercioğlu, “Seçimlerde bana destek veren üye arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.  Genel kurulda oy verme işlemi 17.00’e kadar sürerken, oyların sayılmasının ardından Şekercioğlu ve ekibi yarışı kazandı. 

“Projeleri hayata geçireceğiz”

Seçim sonrasında açıklama yapan Şekercioğlu, destek veren herkese teşekkür etti. İşlerinin yeni başladığına dikkat çeken Şekercioğlu, bütün projelerini hayata geçirmek istediklerini söyledi. Seçimlere yüzde 80’e yakın bir katılım olduğunu, Kurtul Kaptanoğlu ekibine de teşekkür ettiğini belirten Şekercioğlu, birlik ve beraberlik içinde Kulübe hizmet edeceklerini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.