Kültürpark'ta Hayri Şen Tenis Turnuvası yapılacak

Kültürpark'ta Hayri Şen Tenis Turnuvası yapılacak

Kültürpark Tenis Kulübü, sezonu 1981-88 yıllarında kulüp başkanlığı yapan Hayri Şen adına düzenlenen Hayri Şen T200 Senyör Tenis Turnuvası ile açıyor.

3-11 Eylül tarihleri arasında İzmir’in sevilen iş insanlarından Hayri Şen adına düzenlenecek turnuvada sporcular tek kadın, tek erkek, çift kadın, çift erkek, erkek ve kadın çift olmak üzere beş ayrı kategoride yarışacak.

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, Hayri Şen’in kulübün efsane başkanlarından olduğunu belirtti. Şekercioğlu “Herkes ondan güleryüzlü, espirili, sevgi dolu bir insan diye bahseder. İlk kez gerçekleşecek turnuvaya bu rekor katılım, ona olan sevgi ve saygının kanıtıdır. Hayri Şen adına yakışan bir turnuva gerçekleştireceğimiz için gururluyuz. Rengin Şen’e ve ailesine verdiği destekler için sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

1661930981600-foto1.jpg

Hayri Şen’in kızı Rengin Şen ise “Onun kızı olmaktan dolayı çok gururluyum. Babamı yaşayan bilir. O çok iyi bir eş, çok iyi bir baba ve çok iyi bir dosttu. Centilmen, yardımsever ve başarılı bir iş insanıydı” dedi. Babasının hayatının her döneminde tenisin büyük yeri olduğunu vurgulayan Şen “Uzun yollar bu kortlarda büyük bir zevkle oynadı. Rekor katılım bizi çok mutlu etti. Babamın da bir yerlerden bizi izleyip, gurur duyduğuna eminim. Bu gurur sürecek, bu turnuva her sene aynı tarihlerde oynanacak, geleneksel hale gelecek. Bize bu mutluluğu yaşatan herkese, tüm katılımcılara, Kültürpark Tenis Kulüp ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.