Kupalar Sahiplerini Buldu

Kupalar Sahiplerini Buldu

Dokuz gün boyunca raketlerini yarıştıran tenisçiler bugün ödüllerini kaldırdı. Turnuva birinciliği kupasını Beytullah Aldemir ve Barış Mert kazandı.

Giraund anısına düzenlenen Jim Giraund Çift Erkekler Tenis Turnuvası’nın yarı final, final ve ödül töreni bugün gerçekleşti. Bu yıl 24. sü düzenlenen ve 9 gün süren turnuvanın final gününde konuşma yapan Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik “Öncelikle tüm sporcularımızı gösterdikleri gayret ve başarılarından dolayı tebrik ederim. 24 yıldır düzenlediğimiz bu turnuva bu yıl bizim için artı anlamlar da taşıyor. Geçtiğimiz ay yenilenen tenis kortlarımız ile ilgili tenisçilerimizden oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Kortlarımızı antuka zemin toprak kort olarak yenileyerek İzmir tenisi adına önemli bir projeye imza attık. Kortlarımız Türkiye’nin sayılı kortlarından biri haline geldi. Kulübümüz kortlarının kurucularından Jim Giraud’un anısına düzenlediğimiz Çift Erkekler Tenis Turnuvası’nda İzmirli tenisçiler de kortlarımızı deneme imkânı buldu. Yıllar geçtikçe gücüne güç katan kulübümüzde daha nice başarılı turnuvalarda olmak hedefindeyiz” dedi.

Jim Giraud Çift Erkekler Tenis turnuvasının bu yılki birincileri Beytullah Aldemir ve Barış Mert oldu. Birinci olan tenisçilere kupalarını Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik takdim etti. Turnuvanın ikincileri Doğan Koçanoğlu ve Hüsnü Hatipoğlu olurken ödüllerini kulübün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Aslaner ve Arda Yağcı’nın elinden aldılar. Turnuvanın centilmen sporcuları ödüllerini ise Hakan Akman ve Alex Lochner aldı. Sporculara ödüllerini Can Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Can takdim etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.