Kurban Bayramı, Foçalı turizmciyi memnun etti!

Kurban Bayramı, Foçalı turizmciyi memnun etti!

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de İzmir Foça’da tatilci akını yaşanıyor. Havanın hafif esintili olması tatilcileri memnun etti.

Arife gününden itibaren İzmir’in Foça ilçesine gitmeye başlayan tatilciler, bölgedeki otelleri yüzde 80, yüzde 90 oranında doldurdu. Yurt içi ve yurt dışından binlerce kişinin geldiği turistik ilçede özellikle sahil kısmında yoğunluk görüldü. Bayram nedeniyle otel ve pansiyonların dolduğu Foça'nın esnafı da durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

aw665981-01.jpg

Tatil için Foça’ya gelen Mehmet Öztürk isimli vatandaş, “Güzel bir yer, huzurlu bir yer denizi ve sahili çok güzel geçen sene günü birlik olarak gelmiştik. Bu sezon burada tatil yapacağız” dedi. Foça'da kafeterya işletmecisi Şükrü Ercamat ise, “Foça'da kafeterya işletmecisiyim, yıllardır esnafız. Pandeminin bitmesi ve bayramın da gelmesi ile esnafın yüzü güldü” açıklamasında bulundu.

Foça‘da 50 yıldır otel işletmeciliği yapan Sabahattin Karaca ise, “İnsanlar bir an önce kendini sahil kenarlarına atmak istedi. Foça‘yı tercih ettiler. Foça'da otel ve pansiyonlar doluluk oranına ulaştı” dedi.

aw665981-04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.