Kurban Bayramı'nın acı bilançosu! 10 ölü 130 yaralı...

Kurban Bayramı'nın acı bilançosu! 10 ölü 130 yaralı...

Beş günlük Kurban Bayramı tatili için dün mesai bitiminin ardından tatil yörelerine ve memleketlerine gitmek isteyenler yollara çıktı.

Kurban Bayramı tatili için Cuma günü mesai bitiminin ardından yola çıkanlar karayollarında yoğunluk oluştururken, acele, dikkatsizlik ve kurallara uymama gibi nedenlerle çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü saat 17.00'den Cumartesi günü saat 23'00'a kadar meydana gelen 30 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı. Karayollarının bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Karayolları ve emniyet güçlerinin aldığı önlemler ve yetkililerin yaptığı uyarılara karşın yine de çok sayıda kaza meydana geldi. 

Cuma günü saat 17.00'den Arife günü olan tatilin ilk günü cumartesi saat 23'00'e kadar Yozgat, Ankara, Aksaray, Konya, Sakarya, İstanbul, Diyarbakır, Mersin, Kayseri, Sivas, Manisa, Bolu, Gaziantep, Kastamonu, Adıyaman, Denizli, Bursa, Şanlıurfa, Antalya, Kütahya, Edirne, Tokat, Rize, Düzce ve Bartın'da meydana gelen 30 kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.