Kurbanlarınız Dost Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

Kurbanlarınız Dost Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

Bornova Belediyesi ile Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin işbirliği, kurban bağışlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor.

Kuşbaşı olarak konserve haline getirilen etler, yıl boyunca Dost Market’ten yararlanan ihtiyaç sahiplerinin tüketebileceği şekilde raflardaki yerini alıyor.

 

 

Bornova Belediyesi ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin işbirliğiyle önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da hayırseverlerin bağışlarıyla alınan kurbanlıklar, konserve etlere dönüşüp ihtiyaç sahipleri için Dost Market şubelerindeki yerlerini alacak. 

 

 

Her yıl kuşbaşı olarak hazırlanan konserve etler, bugüne kadar Dost Market’ten düzenli olarak yararlanan binlerce ailenin mutfağına girdi. Bu yıl da ihtiyaç sahipleri Bornova Belediyesi tarafından kartlarına yüklenen kredilerle kurbanlıklardan elde edilen konserve etleri mutfaklarına götürebilsinler diye hayırseverlere çağrı yapıldı.

 

Türkiye’ye örnek

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Marketlerin dayanışma konusunda tüm Türkiye’ye örnek olduğunu hatırlatarak, “Yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Dost Marketlerimizden yararlanıyor. Kurban Bayramı’nda da Türk Kızılay’ı Bornova Şubesi ile yaptığımız işbirliğiyle bu dayanışma devam ediyor. Vatandaşlarımız Dost Market şubelerinden kurban etlerini geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da almaya devam edecek” dedi.

 

Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak da kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlara çağrıda bulunarak, yapılacak bağışların binlerce ihtiyaç sahibinin yıl boyunca et ihtiyacını karşılamasına katkıda bulunacağını söyledi.

 

Kurban bağışlarını Türk Kızılayı Bornova Şubesi’ne yapmak isteyenler 750 TL tutarındaki kurban bedelini Akbank Ege Üniversitesi Şubesi’ndeki Türk Kızılayı hesabına yatırabilecek. Hayırseverler daha detaylı bilgi almak için 0 232 339 98 99 numaralı telefonu arayabilirler.

 

Bağış hesap bilgileri şöyle:

Akbank Ege Üniversitesi Şubesi

Şube Kodu:0940 Hesap No:0060510

IBAN: TR 4900 0460 0940 8880 0006 0510

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.