Kürşat Tüzmen, Menderes'e konuk oldu

Kürşat Tüzmen, Menderes'e konuk oldu

Eski siyasetçi Kürşat Tüzmen, Haber Global kanalında ekrana gelen Kürşat Tüzmen ile Benim Şehrim programıyla bu kez Menderes'e konuk oldu.

Medya Ege- 59. ve 60. Hükûmetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı ve TBMM 22. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep ve TBMM 23. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Milletvekili görevlerinde bulunmuş bürokrat ve siyasetçi Kürşat Tüzmen, Haber Global kanalında ekrana gelen Kürşat Tüzmen ile Benim Şehrim programıyla bu kez Menderes'e konuk oldu.

Programında ilk olarak gül bahçelerini ziyaret eden Tüzmen, Seracı Sezai Öğüt'ten gül yetiştiriciliği ve ihracatı hakkında bilgiler aldı. Ardından 1990 yılından beri aynı isimle geleneksel nazar boncuğu imalatı ve ticareti yapan olarak Boncuk Köy ziyaretini gerçekleştiren Kürşat Tüzmen, Boncuk Köy sahibi Murat Kayan ile bir araya geldi. Kayan, bu mesleğin önceleri babasının hobisi olduğunu, şimdi baba hobisinin meslek haline geldiğinden bahsetti. Boncuk Ustası Mehmet Erdal ise Tüzmen'e boncuk işinin inceliklerini anlattı.

Menderes Belediyesi ziyaretinde Tüzmen'i karşılayan Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes'te yapılan çalışmaları ve yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Makam sohbetinin ardından birlikte turistik bölgeleri gezen Başkan Kayalar ve Tüzmen'in yolları Özdere bölgesinde ayrıldı.

basliksiz-1-001.jpg

Yerel lezzetleri tadan ve esnafla görüşen Tüzmen, ardından motorcularla bir araya gelerek ziyaretini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.