Kursiyerlerin eserleri Pınarbaşı’nda sergilendi

Kursiyerlerin eserleri Pınarbaşı’nda sergilendi

Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda eğitim alan kursiyerler, eserlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadı.

Çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu 500’ü aşkın kursiyerin ortaya koyduğu el emeği ürünler, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nin ardından Pınarbaşı Kültür Merkezi’nde sergilendi.

Bornova Belediyesi’nin 6 merkezde verdiği Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda 9 ay boyunca eğitim alan kursiyerler, eserlerini sergilemenin heyecanını yaşadı. Fotoğrafçılık, resim, seramik, el sanatları ve takı tasarım dallarında ortaya konulan eserler, Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nin ardından Pınarbaşılıların beğenisine sunuldu. Çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu 500’ü aşkın kursiyerin el emeği ürünleri, geçtiğimiz yıl hizmete açılan Pınarbaşı Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kadınlar, iki gün sergide ortaya koydukları ürünlerinin satışını da yaparak ev ekonomilerine katkıda bulundu.

sly_5242.jpg

Kursiyerlerin sahne heyecanı 15 Mayıs’ta

Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme kursiyerlerinin yıl sonu etkinlikleri 15 Mayıs Pazartesi Büyükpark’taki Ayfer Feray Açık Tiyatrosu’ndaki gösterilerle sona erecek. Piyano, yan flüt, keman ve gitar eğitimi alan kursiyerler sahneye çıkmanın heyecanını yaşayacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.