Kürt kökenli sanatçıdan Afrin harekatına destek

Kürt kökenli sanatçıdan Afrin harekatına destek

"Kürtleri savunmak o piyon teröristlere mi kaldı"

Yeni albümüyle ekranlara geri dönen başarılı sanatçı İntizar, verdiği röportajda Afrin harekatına destek mesajı verdi. 

Günaydın'a konuşan İntizar, Kürt kökenli bir vatandaş olarak Zeytin Dalı Operasyonu'nu sonuna kadar desteklediğini söyledi. Altı yıl ara verdikten sonra 'Konu Sen Olunca' adlı albümüyle müzik piyasasına dönüş yapan İntizar, bu süreçte önemli sanatçılara ve dizilere şarkı verdiğini söyledi.

0cnip_1519277339_1715.jpg

Gündeme ilişkinde konuşmayı ihmal etmeyen sanatçı, Afrin'de gerçekleşen Zeytin Dalı Operasyonu hakkında şunları söyledi:
 
"BENİM HAKKIMI SAVUNMAK O PİYONLARA KALMADI"

Kürt kökenli bir sanatçı olarak Zeytin Dalı Operasyonu'nu destekliyorum. Şimdi nasıl ki terör örgütleri, Kürt halkının haklarını savunmuyorsa, ben de Kürt kökenli bir sanatçı olarak hiçbir zaman terör örgütlerini savunmuyorum. Çünkü onlar benim halkımı ve hakkımı savunmuyor. Onlar, yıllardır birilerinin kuklası olmuş durumda. Benim hakkımı ve halkımı savunmak o piyonlara kalmadı. Bu ülkede bir sürü Kürt kökenli sanatçı var, eminim onlar da benim gibi düşünüyor. Kalkıp da biz bunları söylediğimizde kendini bilmezler tarafından hunharca eleştiriliyoruz. 

"DURUM TAMAMEN HAÇLI- İSLAM SAVAŞI"

Ama ortada bir gerçek var, bunu inkar eden insan değildir. Orada aslında en büyük zulmü Kürtler görüyor. Orada Kürt köyleri, Türkmen köyleri, milyonlarca Suriyeli var. Mevzu zaten Kürt meselesi değil, Kürtler'le hiçbir alakası yok. Durum tamamen Haçlı-İslam savaşı; benim kalbimin hissettiği bu. Türkiye'nin büyük bir zaferle çıkması lazım bence oradan. Halkın ve milletin sonuna kadar Mehmetçiği desteklemesi lazım çünkü aynı gemideyiz. Allah onları korusun, Allah bizleri oradan zaferle çıkmayı nasip etsin. Sonuna kadar Mehmetçiğin arkasındayım.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.