Kurtlar Vadisi Pusu bitti mi?

Kurtlar Vadisi Pusu bitti mi?

Başrollerinde, Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı ve kanal değiştirme rekoru kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin hangi kanalla anlaştığı belli olmadı.

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arayacağımız bu haberimizde ayrıca yeni sezon yeni bölümler hakkında çok daha detaylı bir araştırma haberini sizlerle paylaşacağız. Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Pana Film'e yakın kaynaklar, yeni sezon için Kanal D ile görüşme halinde olunduğunu duyurmuştu. Ancak gelen son bilgilere göre, şu ana kadar görüşmelerden bir netice çıkmadı.

KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR SORUSUNA PANA FİLM YANITI BEKLENİYOR 

Bazı kesimler Kurtlar Vadisi Pusu'nun bittiğini söylüyorlar ama bazılarıda yeni projeler için hazırlıktan dolayı geç başlayacağını söylüyorlar. Bütün diziler start almış durumdadır ama aynı zamanda bazı diziler daha yeni sezona giriş yaptılar. Muhtemelen Kurtlar vadisi pusu ne zaman başlıyor sorusuna yanıt olarak yeni yayın dönemini işaret edebiliriz. Uğur Pektaş'ın Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna dahil olduğu haberleri haftalar öncesinde ortaya çıkmıştı. Günler ilerliyor ve neredeyse bütün diziler yayın hayatlarına başladı. Yeni diziler bile başlamışken Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlıyor henüz bilinmiyor. Konu ile ilgili olarak çok yakında ortaya bilgilerin çıkacağını merak ediyor ve sizlere aktarmak istiyoruz.

 

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ KANALI HANGİSİ OLACAK?

Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Pana Film'e yakın kaynaklar, yeni sezon için Kanal D ile görüşme halinde olunduğunu duyurmuştu. Ancak gelen son bilgilere göre, şu ana kadar görüşmelerden bir netice çıkmadı.

Bir dönem 'Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş'un kadroya dahil olduğu 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, yeni sezonda 15 Temmuz darbe girişimini anlatması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Geçtiğimiz günlerde Perşembe günleri ekranlarda olması beklenen ve milyonlarca izleyicisi olan sevilen dizinin akıbeti henüz bilinmiyor. Kimse konu hakkında bir açıklama yapmadı. Bütün diziler yeni sezonlarına başladılar ama elbette bazı programlar geç başladı. Kurtlar Vadisi Pusu darbeden sonra belki yeni bir film için hazırlık yapıyordur diye düşünüyoruz. Sosyal medyada anlatılanlara göre ayrıca birçok kişinin üstünde durduğu noktalardan birisi de elbette dizinin bittiği yönünde oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin biteceğini bazı basın kuruluşları söylemiş ve akabinde Kanal D böyle bir haberin gerçeklik payı olmadığını söylemişti.

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI VE YAPIMCISI 

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol

Necati Şaşmaz'ın Dizideki Karakteri

Dizinin ana karakteri. ilk başlarda mafyanın içine sızdırılmış bir istihbaratçıydı. sonradan dizide daha ağır bir hava yakalayıp bir halk kahramanına dönüşmüştür. 300. Bölümde yüce seçilmişlerin arasına girmiş ve Karun, Gölge, Ariel, Rose'u öldürmüştür.

Defne Samyeli'nin Dizideki Karakteri

Zamanında Ali Candan (Polat Alemdar), Aslan Akbey tarafından Zeynep'i öldürmekle görevlendirilmiştir. Ancak Zeynep bir bebek sahibi olduğu için canını bağışlamış ve öldü şeklinde gösterilip Türkiye'den kaçmasını sağlamıştır. Yurt dışında yeni kimliği Asya olmuştur. Başarılı bir istihbarat ajanıdır. Sokaklara düşmüş insanları, mültecileri eğitip başarılı bir ajan haline getirmektedir. Asıl amacı farklıdır. Öktem Yusuf'a Zeynep'in öz oğlu olduğunu itiraf etmiştir. Yusuf'un öz annesidir. Yusufa yakın olmak için, Fehmi Kuzuzade ile evlenmiştir. 300. Bölümde ok atarak kendi kocasını öldürmüştür.

Cahit Kayaoğlu'nun Dizideki Karakteri

Abdülhey Çoban'ın vefat etmesiyle Polat Alemdar'ın yeni sağ kolu olmuştur. Polat Alemdar tüm fikirlerini yalnızca Cahit ile planlar. Abbas adlı bir adamı vardır. 300. Bölümde Safiye Karahanlı ile evlenmiştir.

Erhan Ufak ve Dizideki Karakteri

2004 yılında vefat eden ünlü kabadayı Seyfullah Yördem'in öz yeğenidir. Polat Alemdar'ın ilk ekibinden hayatta kalan tek adamıdır. Sürekli kırmızı gömlek giyer ve hep kırmızı gül takar. Ekibin motivasyonunu sağlar. Bir anlamda ekibin neşe kaynağıdır. Beklenmedik zamanda atak fikirleriyle herkesi şaşırtabilmektedir. İskender Büyük'ün itfaiye arabası ile ezmesi sonucu kaybettiği kolu için kol nakli yapılmıştır.

Gaye Gürsel'in Dizideki Karakteri

Polat Alemdar'ın kız kardeşidir. Mehmet Karahanlı'ın kızıdır. Cahit Kaya ile evlenmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.