Kuruluşunda Atatürk'ün imzası olan Şişecam'dan 10 Kasım filmi

Kuruluşunda Atatürk'ün imzası olan Şişecam'dan 10 Kasım filmi

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle 1935 yılında temelleri atılan Şişecam, bu 10 Kasım’da Ulu Önder’i, hazırladığı çok özel bir filmle andı.

87 yılllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü şirketlerinden Şişecam, kuruluşunda imzası bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çok özel bir 10 Kasım filmi ile andı. Camı çekiç darbeleriyle kırarak yarattığı portrelerle dünya çapında ses getiren İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4028 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresi, “Paramparça” filmine hayat verdi.

4028 ÇEKİÇ DARBESİYLE CAMDAN ATATÜRK PORTRESİ

Çekiç darbeleriyle cam yüzeyini kırarak çok özel bir teknikle oluşturduğu portrelerle dünya çapında ses getiren İsviçreli sanatçı Simon Berger, Şişecam’ın #Paramparça filmi için Atatürk’ün ikonik bir portresini cam üstüne vurduğu 4028 çekiç darbesiyle ölümsüzleştirdi. Bu eşsiz çalışma Şişecam’ın 10 Kasım’a özel hazırladığı “Paramparça” filmine de esin kaynağı oldu.

Krombera imzası taşıyan filmin prodüksiyonunu Mug Production gerçekleştirirken filmin yönetmenliğini ise Emir Mavitan üstlendi.

Filmin linki: Şişecam | 10 Kasım #Paramparça - YouTube

İŞTE REKLAM FİLMİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER:

Reklamveren: Şişecam
Reklamveren Marka İletişim Ekibi: Arzu Özcan, Şenol Gündüz, Selen Erman, Ebru Arda
Reklam Ajansı: Krombera
Sosyal Medya ve Marka Direktörü: Gizem Erbaş
Kreatif Direktör: Murat Önal
Tasarım Direktörü: Bahar Özdemir Ketenci
Yaratıcı Ekip: Özge Erdemirli, Mısra Su Gökkaya, Rubina Baulum, Cem Bulut, Selin Erensal, Anıl Çepni, Nilay Yaman
Prodüksiyon: Mug Production
Yönetmen: Emir Mavitan
Yapım Ekip: Hasan Kurt, Ekrem Tekdal, Melis Merdan
Post Prodüksiyon: Sinefekt
Medya Ajansı: McCann
Seslendirme: Toprak Sergen

ŞİŞECAM HAKKINDA

1935 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda Türk cam sektörünü kurmak amacıyla temelleri atılan Şişecam, cam ve kimyasallar alanında güçlü bir küresel oyuncudur. Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek küresel şirket olan Şişecam, cam ev eşyası alanında en büyük iki, cam ambalaj ve düzcam alanlarında ise en büyük beş global üretici arasında yer almaktadır. Şişecam, dünyanın en büyük üç soda külü üreticisi arasında olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir.

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj, kimyasallar, otomotiv, cam elyaf, maden, enerji ve geri dönüşüm iş kollarında öncü bir rol üstlenen Şişecam, üretim faaliyetlerini Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır, Hindistan ve ABD’de yürütmektedir.

Yetkin insan kaynağı ve akıllı teknolojilerle ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük 3 üreticisinden biri olma hedefine güçlü adımlarla ilerleyen Şişecam, yarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak dijital altyapısını ve kültürünü dönüştürmeye kesintisiz devam etmektedir. 87 yıllık deneyim, 24 bin çalışan, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satış ağına sahip Şişecam, “Küresel Mükemmellik” stratejisi doğrultusunda ve tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir. Şişecam, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile uyumlu ve entegre olarak hayata geçirdiği Care For Next stratejisi ile gezegeni korumak, toplumu güçlendirmek ve yaşamı dönüştürmek için sorumluluk almakta, tüm deneyim ve yetkinliklerini her alanda sürdürülebilir gelişim için kullanmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.