“Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali” devam ediyor!

“Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali” devam ediyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve 7 Eylül’e kadar devam edecek olan 22. Altın Güvercin Festivali ve Beste Yarışmasının ikinci meydan konserinde Hande Yener sahne aldı. 

İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda gerçekleşen meydan konserinde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. ‘Kuş’, ‘Beni Sev’ ve ‘Deli Bile’ gibi sevilen parçalarını seslendiren şarkıcı, son teklisi ‘Krema’yı da söyledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Yener, altı dansçının kendisine eşlik ettiği gecede Kuşadalılara ve tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

hande_yener_konser-(483).jpg

Hande Yener’e, altı yıl aranın ardından bir kez daha yaşanan Altın Güvercin coşkusuna ortak olduğu için teşekkür eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ünlü şarkıcıya Altın Güvercin plaketi verdi ve çam fidanı hediye etti. Başkan Ömer Günel, Altın Güvercin’e gösterilen ilginin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek “Altın Güvercin, Kuşadası’nın en önemli markası. 6 yıllık aradan sonra gösterilen ilgi hem hemşerilerimizin hem de tatilcilerimizin Altın Güvercin’i çok özlediğini gösteriyor” dedi. 

HALK KONSERLERİNİN SON GECESİNDE HALUK LEVENT SAHNE ALACAK 

Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali’nin dördüncü gününde İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda saat 21.00’de bu kez Ziynet Sali, ücretsiz bir halk konseri ile hayranlarıyla buluşacak. Altın Güvercin Beste Yarışması ve Festivali kapsamında düzenlenen halk konserlerinin son gecesinde ise İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanında Haluk Levent sahne alacak.  Saat 21:00’da başlayacak konser yine halka açık ve ücretsiz olacak

hande_yener_konser-(172).jpg

FİNAL GECESİ 7 EYLÜL CUMARTESİ YAPILACAK    

Altın Güvercin Beste Yarışması’nın final gecesi 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da düzenlenecek final gecesinde 10 finalist sahne alacak. Jüri değerlendirmesi sürecinde ise genç pop yıldızı Edis sevilen şarkıları ile sevenleri ile buluşacak. 

TÜM KUŞADASI ONUR KONUĞUMUZDUR

Başkan Ömer Günel final gecesinde tüm Kuşadası’nın onur konukları olduğunun belirterek, “Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması, 7 Eylül Cumartesi günü final yapacak. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sizler bizim onur konuğumuzsunuz” dedi. 

hande_yener_konser-(569).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.