Kuşadası Belediyesi, Davutlar Cemevi’nin Eksikleri Giderecek

Kuşadası Belediyesi, Davutlar Cemevi’nin Eksikleri Giderecek

Başkan Ömer Günel, Davutlar Cemevi’nin eksiklerinin giderilmesi için harekete geçti. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Yusuf Atak Davutlar Cemevi’ni ziyaret etti.

Kuşadası Belediyesi, Başkan Ömer Günel’in çabalarıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi’nin yapımının tamamlanmasının ardından bu kez de Davutlar Cemevi’nin eksiklerinin giderilmesi amacıyla harekete geçti.

Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Yusuf Atak, Davutlar Cemevi’ni ziyaret etti. Belediye Meclis Üyeleri Emre Fazlılar ve Funda Şenol’un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ile Yusuf Atak, Davutlar Cemevi’ni dolaşarak eksikleri belirledi. Başkan yardımcıları daha sonra Davutlar Cemevi Başkanı Haydar Erdoğan ve yöneticiler ile bir toplantı yaparak sorun, talep ve önerileri dinledi.

davutlar-cemevi-ziyaret-4.jpg

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, Kuşadası’nda her kesime hizmet götürmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Cemevi, 28 yıl sonra Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’in çabalarıyla tamamlandı. Kuşadası Belediyesi olarak Davutlar’da yaşayan Alevi hemşehrilerimiz için büyük bir öneme sahip olan cemevinin de eksiklerini gidermek için yetki ve imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

davutlar-cemevi-ziyaret-3.jpg

Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Davutlar Cemevi Başkanı Haydar Erdoğan ise “Ziyaretimize gelerek bizlere yakın ilgi gösteren Belediye Başkan Yardımcılarımız Seyfi Seyhan Suvari ve Yusuf Atak ile belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ederim. Kuşadası Belediyesi her zaman yanımızda olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

davutlar-cemevi-ziyaret-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.