Kuşadası Belediyesi'nden dört dilde çağrı

Kuşadası Belediyesi'nden dört dilde çağrı

Kuşadası Belediyesi, orman yangınları ile mücadele eden işçilerin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı yardım kampanyasını, yabancıların da katılabilmesi için dört farklı dilde paylaştı.

Kuşadası Belediyesi, Arhavi ve Manavgat halkı ile dayanışmak amacıyla organize ettiği yardım kampanyalarının ardından Türkiye’nin farklı kentlerinde devam etmekte olan orman yangınları ile mücadele eden işçilerin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir yardım kampanyası daha düzenledi.

“Yangın bölgelerinde seferber olan emekçilerin acil ihtiyaçlarını el birliğiyle tamamlayalım” çağrısında bulunan Kuşadası Belediyesi, kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşların, yayınlanan acil ihtiyaç listesinde yer alan malzemeleri Kuşadası Belediyesi’nin ana hizmet binası ile Davutlar ve Güzelçamlı hizmet binaları önünde kurulan masalara teslim edebilecekleri belirtildi. Malzemelerin kullanılmamış olması gerektiğine dikkat çekildi.

Kuşadası Belediyesi, kentte yaşayan yabancıların da kampanyaya katılabilmesi için İngilizce, Almanca, Flamanca ve Arapça dillerinde de görseller hazırlayarak sosyal medya hesaplarından yayınladı.

kampanya-1.jpg

Kampanyaya destek olmak ve detaylı bilgi almak isteyenler 4447114 numaralı Güvercin Masa Çağrı Merkezini 7/24 arayabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.