Kuşadası Belediyesi’ne Genç Karateciden Ziyaret

Kuşadası Belediyesi’ne Genç Karateciden Ziyaret

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Dünya Karate Federasyonu’nun düzenlediği Karate 1 Dünya Gençlik Ligi’nde üçüncülük madalyası kazanan Kuşadalı Milli Takım sporcusu Bilge Akarkan’ı makamında ağırladı.

Dünya Karate Federasyonunun önemli organizasyonlarından Karate 1 Dünya Gençlik Ligi'nin üçüncü etabı 19 Eylül’de İstanbul’da yapıldı. Milli Takım sporcusu Kuşadalı Bilge Akarkan organizasyonda verdiği mücadeleyle 3’üncülük madalyası kazandı. 2019 yılındaki Türkiye Karate Şampiyonası ile 2020 yılındaki Balkan Şampiyonası’nda da derece kaydeden sporcu Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’ı makamında ziyaret etti. Genç sporcuya Milli takım antrenörü Saliha Doğanay Erel de eşlik etti.

dsc-3918.jpg

“BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ”

Uzun yıllardır Milli Takım antrenörlüğü yapan Saliha Doğanay Erel, nazik davetleri için Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’a teşekkür ederek “Kuşadası Altın Güvercin Gençlik Spor Kulübü’nün genç yeteneği Bilge Akarkan, Milli Takım formasıyla çok büyük başarılar elde etti. En son İstanbul’da düzenlenen Karate 1 Dünya Gençlik Ligi’nde 3’üncülük madalyası aldı. Desteğiniz ve davetiniz bizleri çok mutlu etti” dedi.

bilge-akarkan.jpg

“ÇOK GURURLANDIK”

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ise “Kuşadası Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Genç hemşehrimiz Bilge Akarkan’ın başarılarını takip ediyoruz. Uluslararası bir organizasyonda elde ettiğiniz başarıyla bizleri çok gururlandırdınız. Hem genç sporcumuza hem de onu bu zorlu müsabakalara hazırlayan kıymetli hocamıza kendim ve Belediye Başkanım Sayın Ömer Günel adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.