Kuşadası CHP İlçe yönetimi görev dağılımı yaptı

Kuşadası CHP İlçe yönetimi görev dağılımı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve ekibi, mazbatalarını almalarının ardından ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yeni yönetim kurulunun görev dağılımı gerçekleşti. 

22 Aralık’ta yapılan CHP Kuşadası İlçe Kongresi’ne tek aday olarak katılan ve güven tazeleyen Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Seçim sonuçlarının ve ülke gündeminin değerlendirildiği toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Toplantıda Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Mehmet Tozoğlu, İlçe Sekreterliğine Hatice Betül Bulan getirilirken saymanlık görevini ise Engin Doyran üstlendi. Toplantıda Bilişim sorumluluğuna Hasret Lafcı, İlçe Eğitim Sekreterliğine Cahide Emik, Sosyal Medya Koordinasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ramazan Kömeç, Anket ve Araştırma Koordinasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Enver Tütüncü, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Tahsin Demirtaş, Spor Kurulu Başkan Yardımcılığına Ferdi Zenginoğlu, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Cemal Kotan, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Serhan Cellat, Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Çağlayan Erdem, Çevre, Hayvan, Doğa ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Feriştah Karakaş, Esnaf ve Çarşıdan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Mustafa Halil Ekin, Tarım, Eski Belde ve Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Umut Şenol, Parti Çevre Örgütleri İlişki ve Koordinasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığına ise Birol İneli getirildi.

“İKTİDAR HEDEFİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Görev dağılımının yapıldığı toplantıda konuşan Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP’nin hedefinin iktidar olduğuna dikkat çekerek “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart yerel seçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.