Kuşadası EMITT'te Yerini Aldı

Kuşadası EMITT'te Yerini Aldı

Kusadası, 21. EMITT Turizm Fuarı’nda yerini aldı. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan organizasyonda, kentin tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılıyor.

Kuşadası, bu yıl 21’inci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'e 90 metrekarelik bir stantla katılıyor. Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle açılan Kuşadası standı, fuarın ilk gününde yoğun ilgi görüyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhterem Akın’ın da katıldığı 4 günlük fuarda Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından bölgenin incirlerinden hazırlanan tatlı ziyaretçilere ikram edilirken yazılı ve görsel materyaller eşliğinde, ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerleri tanıtılıyor. Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün en önemli buluşmalarından olan fuarda Kuşadası çok yönlü olarak tanıtılırken 80 ülkeden turizm sektörünün bileşenleri yeni iş anlaşmaları ve işbirlikleri yapma olanağı buluyor.

İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT’e 3. Salonda yer alan 90 metrekarelik stantla katılan Kuşadası ziyaretçi akınına uğradı. Kuşadası standını Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fethiye Belediye Başkanı Behcet Saatcı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı tur operatörü, acente temsilcisi ve organizatör ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediyesi olarak, ilçeyi bir destinasyon olarak öne çıkarmak ve marka değerini yükseltmek amacıyla başlattıkları tanıtım atağını 2017 yılında da sürdüreceklerine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Türkiye’de turizmin başladığı yer olan ilçemiz Kuşadası’nı etkin bir biçimde tanıtmak ve turizm alanında sahip olduğumuz yarım asrı aşan deneyimimize duyduğumuz güvenle, ilçemizi ulusal ve uluslararası alanda çekim merkezi haline getirmek için turizmcilerimizle işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dünyanın en önemli turizm buluşmalarından olan EMITT Fuarı’nın ilçemiz ve tüm turizmcilerimiz açısından başarılı geçmesini temenni ediyorum.”

EMITT HAKKINDA

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT ilk kez 1997 yılında Voyager Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı adıyla Tepebaşı'ndaki Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi
İlk iki yıl iç turizm ağırlıklı olarak gerçekleşen fuar, bölge ülkelerinden ve uluslararası turizm camiasından gelen talep üzerine yabancı destinasyonların da tanıtıldığı bir fuar haline geldi.
16 yıl içerisinde dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor.

Fuar Alanı: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı, Beylikdüzü / Büyükçekmece 34522 İstanbul - Türkiye

Fuar Saatleri: 10:00 - 18:00

Katılımcılar: A.B.D, Afganistan, Almanya, Andora, Angola, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, B.A.E, Bahreyn, Birleşik Krallık, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, Fas, Filipinler, Filistin, Fransa, Guatemala, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Honduras, Irak, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kenya, Kıbrıs, Kırgızistan, Kore, Kosova, Kuveyt, Letonya, Liberya, Libya, Lübnan, Macaristan, Madagaskar, Makedonya, Malawi, Maldivler, Meksika, Mısır, Moğalistan, Moldova, Monako, Nepal, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Ruanda, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovenya, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Swaziland, Tanzanya, Tayland, Tunus, Uganda, Ukranya, Ürdün, Yemen, Yunanistan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.