KUŞADASI GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLADI

KUŞADASI GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLADI

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali, Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen binlerce gencin katılımıyla Davutlar Sevgi Plajı’nda başladı. 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan festivalin, Kuşadas

Türkiye’nin en sevilen solist ve gruplarına ev sahipliği yapan Kuşadası Gençlik Festivali, Kuşadası Belediyesi’nin desteğiyle ücretsiz olarak düzenlenen MFÖ, Çelik, Niyazi Koyuncu, Umut Kuzey, İskender Paydaş, Seksendört, Son Feci Bisiklet ve Supernova konserleri ile başladı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen binlerce gencin yer aldığı festival açılışına Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Fevziye Tekeroğlu, Ferah Sürekçi, Filiz Üyücü ve Haydar Büyükdağ katıldı.

Açılışta gençlere seslenen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, gençliğin enerjisinin ve dinamizminin kendilerine güç ve cesaret verdiğini belirterek “Sizler enerjiniz, taptaze dimağlarınız, yaşama sevinciniz ve umudunuz ile bu toplumun istikbalisiniz. Tıpkı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir.  Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz’ sözü ile işaret ettiği gibi yaşadığımız çağın sahibi sizlersiniz ve bizler size sonsuz bir güven duyuyoruz. Atatürk ilkelerinden, Cumhuriyet değerlerinden, doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmadan bu ülkeyi koruyacağınızdan ve geleceğe taşıyacağınızdan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Eğer sizlere hoşça vakit geçirebilmeniz için küçücük bir imkân tanıyabildiysek ne mutlu bizlere. Festivalin dostluk, kardeşlik ve barış içerisinde geçmesi temennisi ile hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz" dedi.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.