Kuşadası plajları bayramda misafirleri bekliyor

Kuşadası plajları bayramda misafirleri bekliyor

Plajlar temizlendi, bayrama hazırlandı

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi, ekipleri Güzelçamlı ve Davutlar Mahallesi sahil şeridinde detaylı temizlik çalışması yaptı. Çalışma kapsamında plajlar ile yeşil alanlardaki çöpler toplanarak, yürüyüş yolları süpürülerek yıkandı.

haber_1-(6).jpg

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Vicdan Çetav’ında katıldığı temizlik çalışmasında Güzelçamlı ve Davutlar Mahalleleri sahil şeridinde bulunan durgun sular, rögarlar, foseptik kuyuları, dere kenarları, kanallar, havuzlar, bataklık alanlar, binaların bodrum katları ile çöp konteynerleri haşerelere karşı ilaçlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri ise sahil şeridinde ot biçme ve budama işlemi yaptı.

haber_1-(1).jpg

KUŞADASI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLLEME HASTALIĞINA KARŞI ÖNLEMİ ALDI

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,birçok bitki türlerinde görülen külleme hastalığına(Basra hastalığı) karşı ilaçlama yapıyor.Yapraklar ve çiçeklerde üreyerek bitkilerin kurumasına neden olan külleme hastalığına karşı ilaçlama Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gece eş zamanlı olarak kent genelinde ilaçlama yaptı.

haber_1-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.