Kuşadası'nda Güzelçamlı düğün salonuna kavuşacak

Kuşadası'nda Güzelçamlı düğün salonuna kavuşacak

Güzelçamlı Mahallesi’nde yer alan düğün salonunda Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandığında Güzelçamlı, düğün gibi organizasyonları ve çeşitli kültür-sanat etkinliklerine de ev sahipliği yapacak bir tesise kavuşacak.

Kuşadası Belediyesi, bir yandan da kente yeni ve modern sosyal tesisler kazandıracak projeleri kapsamda Kuşadası Belediyesi tarafından Güzelçamlı Mahallesi’ndeki düğün salonunda başlatılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Dış cephesi ile duvarları beyaz ve gri renge boyanan tesiste, tuvaletlere yeni fayanslar döşendi, elektrik tesisatı da bakımdan geçirildi.

dugun-salonu-yenileme-1-001.jpg

Eskiyen pencere çerçevelerinin yerine de yenileri monte edildi. Kış mevsimin yaklaşması nedeniyle çatısı da onarılan düğün salonuna ayrıca yeni bir sahne yapılacak. Çalışmalar tamamlandığında Güzelçamlı Mahallesi adına yakışan bir sosyal tesise kavuşacak.

dugun-salonu-yenileme-6-001.jpg

“Eski Ve Köhne Görünümünden Kurtulacak”

Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Funda Şenol, “Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerine çok büyük önem veriyor. Bu nedenle her iki mahallemizde yatırım atağı bütün hızıyla sürüyor. Yenileme çalışmaları bittiğinde yıllardır bakımsız kalan Güzelçamlı Düğün Salonu eski ve köhne görünümünden kurtulacak. Hemşehrilerimiz düğünlerini, dernek ile vakıflarımız da toplantı ve etkinliklerini gönül rahatlığıyla yapabilecek” diye konuştu.

dugun-salonu-yenileme-3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.