Kuşadası'nda hizmet seferberliği devam ediyor!

Kuşadası'nda hizmet seferberliği devam ediyor!

Kuşadası’nın her mahallesinde başlatılan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Türkmen ve İkiçeşmelik mahallelerinin alt ve üst yapılarını yenileyen ekipler çalışmalarına Kuşadası’nın merkeze uzak mahallelerinden olan Davutlar’da devam ediyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde gerçekleştirilen projelerle Kuşadası’nın kentin cadde ve sokakları, Avrupa standartlarında yürütülen çalışmalar sayesinde modern bir görünüme kavuşuyor. Yaklaşık 30 yıldır yatırım yüzü görmeyen Türkmen ve İkiçeşmelik mahallelerinin alt ve üst yapılarını tümüyle yenileyen ekipler çalışmalarına Kuşadası’nın merkeze uzak mahallelerinden olan Davutlar’da devam ediyor.

1-ege-yol-calismasi-5.jpg

Bugüne kadar kent genelinde 135 kilometre yol yapım çalışması yürüten ekipler, 613 Sokak (Kirazlı yolu-İkiçeşmelik Bağlantısı) İkiçeşmelik, Türkmen, Değirmendere, Yavansu, Güzelçamlı ve Bayraklıdede mahallelerinin ardından Davutlar Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri değişim seferberliğine aralıksız devam ediyor. Ekipler bir yandan da kentin farklı noktalarında yol yapım ve onarım çalışması yürütüyor. Kuşadası Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde kent daha modern ve estetik bir görünüm kazanıyor.

ikicesmelik-13.jpg

EGE MAHALLESİ’NE 175 TON SICAK ASFALT DÖKÜLECEK

Ekipler son olarak Ege Mahallesi 461’nci sokakta yol yapım çalışmasına başladı. Bölgede hafriyat işlerini tamamlayan ekipler zemin iyileştirme çalışması yürütüyor. 122 metre uzunluğa, 6 metre genişliğe sahip yola Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 175 ton sıcak asfalt dökülecek. Son olarak ise bölgeye bordür taşı döşenerek yaya kaldırımı yapılacak. Bölgede ayrıca 2 bin metreküp istinat duvarı imalatı yapılacak.

1-ege-yol-calismasi-3.jpg

“BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR”

Ege Mahallesi Muhtarı Halis Suvari, çalışmalardan dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür ederek “Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve gelmesiyle birlikte Kuşadası’nda Büyükşehir ve ilçe belediyesi ayrımı tamamen ortadan kalktı. Bu güç birliği sayesinde Ege Mahallesi de büyük değişim yaşadı. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz tarafından Ege Mahallesi’ndeki Dursun Akçam Bulvarı ile 421 ve 417. sokaklara sıcak asfalt kaplanmıştı. Kuşadası Belediyesi ekipleri son olarak 461’nci sokakta çalışmaya başladı. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel ve tüm ekibine mahallemize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

halis-suvari.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.