Kuşadası’nda hizmet seferberliği sürüyor!

Kuşadası’nda hizmet seferberliği sürüyor!

Kuşadası’nda, Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi arasındaki uyum kente her alanda hizmet olarak geri dönüyor.

İş birliği içerisinde çalışan iki belediye, Kuşadası’nın tüm mahallelerine yatırım yapmayı aralıksız sürdürüyor. Kentin farklı noktalarında yürütülen hizmet seferberliği Kuşadası’ndaki her kesimin takdirini topluyor. Son olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Ege Mahallesi’ndeki Dursun Akçam Bulvarı ile 421 ve 417. sokaklara sıcak asfalt döküldü. Ayrıca bölgedeki refüj ve kavşaklarda peyzaj düzenleme çalışması başlatıldı.

ege-mahallesi-1.jpg

Çalışmalar, Ege Mahallesi sakinlerince memnuniyetle karşılandı. Ege Mahallesi Muhtarı Halis Suvari de hazırlattığı pankartlarla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti. Sokak girişlerine asılan pankartta “Mahallemize yapmış olduğu hizmetler ve her zaman yanımızda oldukları için kıymetli Başkanlarımız Özlem Çerçioğlu ve Ömer Günel’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

ege-mahallesi-3.jpg

“BU UYUMU ÇOK ÖZLEMİŞTİK”

Ege Mahallesi Muhtarı Halis Suvari, Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından Kuşadası’nda Büyükşehir ve ilçe belediyesi ayrımının ortadan kalktığını belirterek, “Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Ömer Günel inanılmaz bir uyum içerisinde çalışıyorlar. Kuşadalılar olarak bunu çok özlemiştik. Son 2,5 yılda Kuşadası’nın çehresi yapılan hizmet ve yatırımlar sayesinde çok değişti. İki başkan da bize verdikleri her sözü teker teker yerine getiriyor. Mahalle sakinlerim adına kendilerine bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

ege-mahallesi-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.