Kuşadası'nda korona testi kuyruğu tepkisi

Kuşadası'nda korona testi kuyruğu tepkisi

AYDIN'ın Kuşadası ilçesine tatil yapmak için yurt dışından gelen yerli ve yabancı turistler, ülkelerine dönüşte yaptırmaları zorunlu olan koronavirüs testi için Kuşadası Devlet Hastanesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Hastanede görevli tek doktor olması sebebiyle işlemleri geciken turistler duruma tepki gösterdi. 

Kuşadas'ına tatil yapmak için gelen turistler, ülkelerine dönüşte koronavirüs testi yaptırmak için Kuşadası Devlet Hastanesi AMATEM Ayaktan Tedavi Polikliniği önünde sıraya girdi. Aralarında yurt dışında yaşayan Türkler'in de olduğu grup, yaklaşık 38 dereceyi bulan sıcaklık altında beklemeye başladı. Hastanede test yapmak için görevli tek doktor olunca işlemler uzadı. Işlemler uzayınca sabah saatlerinden itibaren sırada bekleyen ve  uçuş saati yaklaşan turistler duruma tepki gösterdi. Zaman zaman saatlerce sırada bekleyen turistler arasında tartışma da yaşandı. Test kuyruğunda sosyal mesafe kuralının da ihlal edildiği dikkatlerden kaçmadı. 

ay1-001.jpg

"SABAHTAN BERİ BEKLİYORUZ"

Kuşadası'na eşi ve 3 çocuğuyla Hollanda'dan tatile geldiğini belirten  Ayhan Sayın, "Burada 5 hafta kaldık. Hollanda'ya dönüşte devlet koronavirüs testi istiyor. Testi yaptırmak için Kuşadası Devlet Hastanesi'ne geldik.Sabahtan beri sırada bekliyoruz. Hayatimda böyle bir sistemsizlik görmedim" diye konuştu. 

ay2-001.jpgay3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.