Kuşadası'nda Mikro Minyatür Sanat Merkezi misafirleri ağırlıyor!

Kuşadası'nda Mikro Minyatür Sanat Merkezi misafirleri ağırlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Aydın Efeler Gençlik Kampı’nın 6’ncı dönemine Türkiye’nin farklı illerinden katılan öğrenciler, Kuşadası Belediyesi Necati Korkmaz Mikro Minyatür Sanat Merkezi ve Sergi Alanı’nı ziyaret etti.

Öğrenciler, Türkiye’nin tek mikro minyatür sanatçısı Necati Korkmaz’ın mikro minyatür çalışmalarına hayran kaldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Davutlar Mahallesi’nde bulunan Aydın Efeler Gençlik Kampı’nın 6’ncı dönemi başladı. Kampta el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları ile çeşitli spor aktivitelerine katılan 120 öğrenci, kültür gezileri kapsamında Türkiye’nin ilk, dünyanın üçüncü mikro minyatür merkezi olan Kuşadası Belediyesi Necati Korkmaz Mikro Minyatür Sanat Merkezi ve Sergi Alanı’nı ziyaret etti.

mikro-minyatur-ziyaret-1.jpg

Kamp liderlerinin de eşlik ettiği gezide öğrenciler, Türkiye’nin tek mikro minyatür sanatçısı Necati Korkmaz’ın 42 mikro minyatür çalışmasını büyük bir dikkatle ina hayran kaldı. Öğrenciler, yalnızca mikroskop ve büyüteçler aracılığıyla görülebilen milimetrik boyutlardaki eserlerin yer aldığı sanat merkezini gezme fırsatını kendilerine tanıdığı için Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti.

mikro-minyatur-ziyaret-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.