Kuşadası'nda sadık dostlar için titiz çalışma

Kuşadası'nda sadık dostlar için titiz çalışma

Hayvanlara yönelik yaşama geçirdiği projelerle dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte köpek eğitim parklarında ilaçlama çalışmasına başladı. 

Can dostlarının sağlığını korumak amacıyla yürütülen ilaçlama çalışması hayvan severler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi, Kadıkalesi ile Türkmen mahallelerinde yaşama geçirdiği köpek eğitim parklarının temizliği ve hijyeni için büyük bir titizlikle çalışmayı sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin temizliği ve bakımı yapılan köpek eğitim parklarında havaların ısınmaya başlaması ile birlikte dış parazit, kene ve pireye karşı ilaçlanıyor. Hayvanların sağlığına zarar vermeyen ilaçların kullanıldığı çalışmada parkların bakım ve onarımı da yapılıyor. Eskiyen köpek oyun üniteleri ile bankların yerine yenileri monte edilirken, suluklar temizlenip uzayan çimler kesiliyor.

ilaclama-(1).jpg

“KUŞADASI’NDAKİ HER CANLIDAN SORUMLUYUZ”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, göreve geldikleri günden bu yana can dostların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için çaba sarf ettiklerini belirterek, “İnsanların en sadık dostları olan köpekler için kentimizde yeni yaşam alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de bulundukları ortamın olabildiğince sağlıklı olması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çünkü biz Kuşadası’ndaki her canlıdan sorumluyuz” diye konuştu.

ilaclama-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.