La Liva Beauty Studio, Tanıtım Standıyla İlgi Gördü

La Liva Beauty Studio, Tanıtım Standıyla İlgi Gördü

Güzellik konusunda A'dan Z'ye uygulamalar sunan La Liva Beauty Studio, İzmir Arena'da gerçekleştirilen Work n Fest etkinliğindeki standıyla ilgi gördü.

Buca'da hizmet veren La Liva Beauty Studio'nun kurucusu Nazife Selçuk, iş dünyası ve eğlenceyi bir araya getiren etkinlikte hem yeni iş bağlantılarına imza attıklarını hem de eğlenceli saatler geçirdiklerini söyledi.

Güzellik sektöründe kurumsal yaklaşımlarla, işini ciddiye alan ve profesyonel bir kadroyla hizmet verdiklerini ifade eden Selçuk, kurdukları tanıtım standıyla örnek uygulamaları sergileme fırsatı bulduklarını da dile getirdi.

Tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren Nazife Selçuk, “Bu etkinlikte uzmanı olduğumuz güzellik sektöründeki uygulamalarımızla insanlarla buluştuk. Tırnak grubu işlemleri, ipek kirpik, lifting altın oran, kaş tasarımı ve Henna Brows kaş tasarımı gibi işlemleri konuklarımıza tanıttık. Kişiye özel hizmetlerle sektördeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

nazife-selcuk.jpeg
A'DAN Z'YE GÜZELLİK

La Liva Beauty Studio'da tırnaktan saç bakımına kadar her şeyi bir arada sunduklarını ifade eden Nazife Selçuk, sözlerine şöyle devam etti: “İnsanların güzellik adına her şeyi bulabilecekleri bir mekanı İzmir'e kazandırmak istedik. Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi, Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, cilt ve saç bakımı, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklı epilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlarda hizmetlerimiz var. Alanında kabul gören dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyoruz. Güzellik sektöründe en az deneyim kadar malzeme kalitesi de sonucu çok etkiliyor. 7-8 ayda kısıtlamalara rağmen iyi bir müşteri portföyüne ulaştık. İzmir'in her yerinden hatta Aydın ve Manisa’dan da müşterilerimiz Buca'ya geliyor. Çevre yolunun hemen yanında olmamız bize ulaşım olarak da önemli bir avantaj sağlıyor ayrıntılı bilgi almak isteyenler La Liva Beauty Studio Instagram adresimizi de inceleyebilir”

foto-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.