LARİSSA GÖL EVLERİ 2. OLDU

LARİSSA GÖL EVLERİ 2. OLDU

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul’un “Şehrin içinde; ama şehirden farklı” sloganıyla yapılan Larissa Göl Evleri ikincilik heyecanı yaşıyor.

9-10 Eylül'de düzenlenen 38. İstanbul Rallisi’nde Larissa Göl Evleri ana sponsorluğundaki “Fiat 131” aracıyla yarışan pilot Ali Nijad Sirel ile yardımcı pilot Tuğkan Erden yarışmayı Historik Kategori 1 sınıfında ikinci olarak tamamladı. 


30 Haziran – 2 Temmuz arasında Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çanakkale’de düzenlenen “Rally Troia” yarışını üçüncülükle bitirmişti. Bu yıl 42’ncisi gerçekleşen Yeşil Bursa Rallisi’nde ise Ali Nijad Sirel ve Tuğkan Erden üçüncülük kupasını kucakladılar.
 

HEDEF BİRİNCİLİK
 

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası Historik Ralli Klasmanında yarışan Fiat 131 yarış aracının ana sponsoru olan Larissa Göl Evleri, “E24” ekibinden Zeki Emre Araz, ERDN İnşaatın spor dallarına ve sporculara destek verdiğini belirtti. Araz, “Mesele sadece konut yapımı değil mottosuyla çıktığımız bu yolda ERDN İnşaat olarak birçok branşta spora ve sporcuya destek verdik. İleriki dönemlerde de bu branşta ve çeşitli branşlarda olmak üzere birlikte büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.


Şampiyona sıralamasında ise ikinciliğe oturan Fiat 131’ın hedefi etaplarını başarılı bir şekilde tamamlayarak birincilik tacına oturmak. 


Ekim ayında Marmaris’te düzenlenecek olan “Rally of Turkey” ve Kasım ayında da Kocaeli’nde gerçekleştirilecek yarışlara da katılacak olan Fiat 131 aracının pilotu tıpkı diğer yarışlarda olduğu gibi Ali Nijad Sirel olurken yardımcı pilotluğunu ise Tuğkan Erden üstlenecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.