LARİSSA GÖL EVLERİ CNR EMLAK FUARI'NDA

LARİSSA GÖL EVLERİ CNR EMLAK FUARI'NDA

İZMİR’İN YÜKSELEN YILDIZI İSTANBUL’A MİSAFİR OLUYOR

Bu yıl beşincisinin düzenleneceği CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde Yeşilköy CNR EXPO’da ziyaretçilerle buluşacak. “Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı” mottosuyla Türkiye’nin önde gelen 600 projesinin yer alacağı fuarda, İzmir’in yükselen yıldızı Larissa Göl Evleri de fuardaki yerini alacak.

cnr-emlak--la-logo.jpg

CNR Emlak 2017 fuarına Avrupa, Asya, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinden ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) desteklediği fuar aynı zamanda 2. CNR Emlak Zirvesi ile de eş zamanlı olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açılışını yapacağı fuar ve zirvede TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Konutder Başkanı Altan Elmas ve çok sayıda konularında uzman kişilerde zirve ve fuarda bulunacaklar. 

mansur-erden.jpg

Larissa Göl Evleri’ni İstanbullulara anlatmak hedefimiz

ERDN İnşaat ve Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden konuyla ilgili İstanbul’da yaşayan yatırımcıların   da projeye olan ilgisinin yoğun bir şekilde var olduğunu belirterek fuara katılım amaçlarını şu şekilde anlattı.

“Larissa Göl Evleri İzmir’de yükselen bir proje ancak projemize olan ilgi ve talep yalnızca İzmirlilerden gelmiyor, aynı zamanda İstanbulluların da ilgi ve talepleri oldukça yoğun. Bilindiği gibi Larissa Göl Evleri inşaatı devam eden bir proje fakat şimdiden İzmir’e önemli bir anlam kazandırdı demek yanlış olmayacaktır. Durum böyle olunca projemiz yalnızca İzmir’de yaşayanların değil aynı zamanda İstanbul’da yaşayan insanların dikkatini de çekiyor ancak İstanbul’da yaşayanların her zaman, kolayca projeyi gelip görmesi ve satış temsilcilerimizden detaylı bilgi edinmeleri kolay olmuyor. Bu yüzden de biz, Larissa Göl Evleri’ni İstanbullu vatandaşlarımıza anlatmaya, projenin tüm detaylarını tüm açıklığımız ile onlara sunmak amacıyla bu önemli fuara katılma kararı aldık.”

 CNR Emlak Fuarı’nın proje sahipleri ile ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcılar bir araya getirecek önemli bir etkinlik olduğunu ifade eden Erden, Larissa Göl Evleri’ne olan talebin her geçen gün artarak devam ettiğini, fuardan sonra ise İstanbulluların projeye göstereceği rağbetin katlanarak artacağını söyledi.

Larissa Göl Evleri En İyilerden Biri 

Larissa Göl Evleri Satış Koordinatörü Zeki Emre Araz ise açıklamasında CNR Emlak 5. Gayrimenkul Yatırımları ve Projeleri Fuarına sadece en iyilerinin katıldığını, Larissa Göl Evleri’nin de en iyilerden biri olduğunun altını çizerek şunları söyledi.

“Larissa Göl Evleri olarak Türkiye’de birinci ligde oynayan, en yükseğe göz koymuş yeni ve genç bir firma olarak her geçen gün hedeflerimizi büyüttüğümüz için emlak fuarına katılmanın çok doğru bir adım olduğunun bilincindeyiz. İstanbul’dan gördüğümüz yoğun taleplere yenilerini eklemek amacıyla bu seneki fuarda yerimizi alıyoruz.” 

Konut, İş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerden pek çok firmanın katılacağı fuar 23-26 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.