Lazer epilasyonu sadece kadınlar değil erkekler de talep ediyor

Lazer epilasyonu sadece kadınlar değil erkekler de talep ediyor

'Alvin Eyşan' adlı estetik ve güzellik merkezinin sahibi Reyhan Meşe, lazer epilasyonu kadınlar kadar erkeklerin de tercih ettiğini belirtti. 

Havaların ısınmaya başlaması ve yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok kişi daha fit görünmek için antrenmanlar yapıp özel önlemler alıyor. Pandemi nedeniyle zamanın çoğunu evde geçiren birçok kişi, buna rağmen estetik değerlere önem veriyor. Bunun için normalleşme sürecine hazırlık için birçok plan yapıyor. Bayraklı ilçesinde ‘Alvin Eyşan’ adlı estetik ve güzellik merkezinin sahibi Reyhan Meşe, kapanmada kapalı olmalarına rağmen sonrası için birçok randevu aldıklarını kaydetti.

3640f171-0cc1-465d-98d4-afa5d92d8f2b.jpg

Evde sıkılan ve estetikten ödün vermek istemeyen birçok kişinin bulunduğunu belirten Meşe, “Herkes kendini normalleşme sürecine hazırlıyor. Bugünlerde kapalıyız. Ancak kapanma sonrası için randevu defterimizde tarihler doldu. Sadece kadınlar değil, erkek müşterilerimiz de randevu alıyorlar. Erkek danışanlarımız lazer epilasyonu tercih ediyorlar. Son teknoloji cihazlarımızla hizmet veriyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.