Lenovo'nın Beklenen Telefonu Project Tango Sızdırıldı

Lenovo'nın Beklenen Telefonu Project Tango Sızdırıldı

Lenovo'nın beklenen telefonu Project Tango'nun görüntüsü sızdırıldı.

Lenovo tarafından uzun zamandan beri üzerinde çalışmaların sürdüğü bilinen yeni telefon modeli Lenovo Project Tango ile ilgili ilk defa bu kadar net bir fotoğraf paylaşımı yapıldı. Telefon modelinin görüntüsünün sızdırılması ile birlikte tanıtım öncesinde Lenovo Project Tango'ya dair bilgi sahibi olmak mümkün olurken, sızdırılan fotoğraf şöyle oldu;

Lenovo Project Tango'nun adının Phab2 Pro olması beklenirken, Lenovo tarafından kısa süre içerisinde cihazın resmen tanıtılması ve satışa sunulması bekleniyor. Fakat şu ana kadar firma tarafından açıklanan bir tanıtım tarihi bulunmasa da telefonun Tech World etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Etkinlikte dikkat çeken modellerden birisi olması beklenirken, fuarda yapılacak tanıtımın ardından telefon ile ilgili diğer detayları da öğrenmek mümkün olacak.

lenovo 35

Sızdırıldı!

Tech World etkinliği öncesinde yapılan bu sızdırma Steve Hemmerstoffer tarafından yapılırken, Steve Hemmerstoffer daha önce de pek çok modelin sızdırmasını yapmıştı. Bu bakımdan güvenilir kaynaklardan birisi olan Steve Hemmerstoffer tarafndan yapılan Lenovo paylaşımı da oldukça ilgi gördü.

Yeni Modellerde Ne Var?

Telefonun tasarımında alüminyum bir malzemenin tercih edildiği görülürken, telefonda farklı olarak üç arka kamera yer alıyor. 6.4 inç büyüklüğüne bir ekranın yer aldığı cihazda parmak izi sensörü gibi ek özellikler de mevcut. Altın ve gümüş olmak üzere iki farklı renk ile satılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.