Levent Şahin ''Bırak Beni'' Şarkısıyla Hızlı Bir Çıkış Yaptı!

Levent Şahin ''Bırak Beni'' Şarkısıyla Hızlı Bir Çıkış Yaptı!

Pop müzik dünyasına Batman imajıyla girerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Levent Şahin, albümün adını taşıyan “Bırak Beni” isimli esere kattığı yorumla da çok konuşulacak. Sahnelerin pelerinli prensi Levent Şahin, pop müziğin efsane isimleri Sezen Ak

Okumalarında Arap gırtlağıyla kattığı tatlı bir arabesk yorumuyla da ustalığını konuşturan Levent Şahin, söz, müzik kendi imzasını taşıyan “Dip” ve “Yaz Geldi” isimli eserlere de single çalışmasında yer verdi. Single çalışmasına adını veren “Bırak Beni” isimli esere Makedonya’da Serdar Erken yönetmenliğinde birde klip çalışması yapan başarılı sanatçı “Benim için Sezen Aksu, Onno Tunç ve Aysel Gürel isimlerinin bir arada yaptığı eseri seslendirmek bir sorumluluktur. Bende üzerime düşeni yaptım” dedi. Single çalışmasının aranjörlüğünü de üstlenen Serdar Erken “Yapılan müzikle klip görüntüleri muhteşem bir birliktelik oluşturdular. Bu bütünlük sanatçımıza başarı olarak dönecektir” dedi. Erken Müzik yapım etiketiyle müzik severlere sunulan single çalışmasının bu yaza damga vurması bekleniyor.

 HADİSE’YE AŞIK OLDUM

Ekranların ilgiyle takip edilen müzik yarışması “O Ses Türkiye” finalistlerinden olan Levent Şahin, bu yarışmayla ismini geniş kitlelere duyurmayı da başardı. Sevilen sanatçı Hadise’nin takımında yer almayı tercih eden Levent Şahin “Tanıdığım en samimi en sıcak kişi, bizlerle yakından ilgilenmesi ve öğretici yaklaşımı yarışmadaki performansımızı doğrudan etkiledi” dedi. Birlikte çalışırken Hadise’ den çok etkilendiğini de ifade eden Levent Şahin “Duygularımı zor engelledim. Hadise ile birlikte zaman geçirip aşık olmayacak erkekte bir hadise vardır” dedi. Başarılı yorumcu Levent Şahin, klip şarkısının yıldız isimleri Sezen Aksu, Onno Tunç ve Aysel Gürel yanında katıldığı yarışmada koçluğunu yapan Hadise’nin de Tecrübesini yanına alarak yıldız olma yolunda yürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.