Levent Ulukut ve Aktiffelsefe gönüllüleri fidanlar için sahnede

Levent Ulukut ve Aktiffelsefe gönüllüleri fidanlar için sahnede

Felsefe, Kültür ve Gönüllülük alanlarında toplum yararına çalışan Aktiffelsefe gönüllüleri bu sefer yeni fidanlar yeşersin diye hazırlandı.

Devlet Tiyatrosu usta oyuncu ve yönetmenlerinden Levent Ulukut’un gönüllü olarak çalıştırdığı Aktiffelsefeliler tek perdelik komedi için ikinci kez sahne alacak. Bilet yerine Ege Orman Vakfı’na fidan bağışında bulunacak olan izleyiciler oyunu ve fidan dikimi çalışmasını heyecanla bekliyor. 

Devlet Tiyatrosu İzmir Müdürü, usta oyuncu ve yönetmenlerinden Levent Ulukut sosyal sorumluluk çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla gönüllü olarak çalıştırdığı ekip için şöyle dedi:  


"Sanat ve felsefe birbiriyle iç içe. Bu konudaki ilhamımız gönüllülükle birleşince ortaya harika bir proje çıktı. 35 yıllık sanat hayatım boyunca ilk defa amatör bir grubun böylesine profesyonel bir ruhla çalıştığına şahit oldum. Hem teorik, hem pratik hazırlık çalışmalarından, son provalara kadar hem sahneye çıkan hem de sahne arkasında ve organizasyonda görev alan gönüllülerin çalışmalarını takdir ediyorum. İkinci temsil için prova aldığımızda gönüllülerin ezberlerinin tam olması ve böyle güzel bir projeye katkı konusundaki heyecanları beni çok mutlu etti. Gönüllülüğün gücünü ve gönüllülerin disiplinini takdir ediyorum.” 

Bornova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Semra Şen "Uzun süren bu çalışmaları sevgiyle, özenle yürüten sayın Levent Ulukut Beyefendiye ve değerli üyelerime teşekkür ediyorum.Felsefe çalışan kişiler olarak doğanın bir parçası olduğumuzu biliyoruz. Büyük bir sanatla ve cömertlikle her şeyi sunan doğaya fidan dikerek küçük de olsa bir katkıda bulunmak insani sorumluluğumuzdur. Doğanın, uyumu  ve dengesi için atılan her adım bizleri de uyumlu ve dengeli kılar. Dileyen herkes 10 şubat tarihine kadar fidan bağışında bulunabilir ve bizimle Tire’de ekme çalışmasına katılabilir Yeni fidanlar için hazırlanan oyunumuza tüm dostlarımızı bekliyoruz." dedi

    
Oyun: Fuar Gençlik Merkezi  
27 Ocak 2018 Cumartesi, Saat: 19:00

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.