LEYLA BİLEN AGORA SOHBETLERİ'NDE...

LEYLA BİLEN AGORA SOHBETLERİ'NDE...

‘’YAŞAMDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SIRLARI’NI’’ PAYLAŞACAK!

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile her zaman ilklere imza atan, moda ve alışverişin vazgeçilmez adresi Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla Agora Sohbetleri’nde birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. 24 Şubat Cuma günü saat 16:00’da gerçekleşecek Agora Sohbetleri’ne konuk olacak. Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen ‘’Yaşamda Değişim ve Dönüşüm Sırları’’ konusu ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile buluşacak.

 

Leyla Bilen Kimdir?

Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen 2003’te Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olduktan sonra aynı yıl Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Sertifika Programı’nı başarıyla tamamlamıştır. İş yaşamına İngilizce öğretmenliği yaparak başlamıştır ve daha sonra bir holdingde çalışırken dört günlük ‘’Best Selling’’ eğitimi ile hayatının temelleri atılmıştır. Bilen o eğitimde karakterinin rengini öğrendiğini; sahaya çıktığında mükemmel sonuç ve mutlak başarıyı yakaladığını anlatıyor. Daha sonra koçluğa, insan kaynaklarına, psikolojisine ve daha doğrusu insanın yapı taşlarını oluşturan her bir alana olan ilgisi artan Bilen, International Coaching Academy’den Yaşam Koçluğu ve Tasarımı, NLP, EFT, Hafıza Teknikleri, Eğitim ve Öğrenci Koçluğu gibi birçok alanda eğitimler almıştır.

24 Şubat Cuma günü Profesyonel Yaşam Koçu Leyla Bilen Agora Sohbetleri’ne konuk olarak A Blok aktivite alanında saat 16.00’da ‘’Yaşamda Değişim ve Dönüşüm Sırları’’ konusu hakkında katılımcıları bilinçlendirecek. Leyla Bilen hayatta hızla akıp giden zaman sürecindeki değişime, dönüşüme, ilerlemeye adapte olabilmek ve bu serüvende hangi alanlarda neleri yapmak gerektiğine dair farklı teknik ve yöntemleri Agora Sohbetleri ziyaretçilerine anlatacak. Hayatta değiştirebileceğimiz tek kişinin kendimiz olduğunu savunan Leyla Bilen; kendimizi değiştirdikçe, yaşamın döndüğünü, başkalarını beklemekten vazgeçmemiz gerektiğini ve kişinin kendine olan potansiyelinin ortaya nasıl çıkaracağını dinleyicilere aktaracak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Sohbetleri ve Kadınlar Kulübü’nün Mart ayında da farklı konu ve konuklarla devam edeceğini belirterek, aile içi iletişimden, modaya, sanattan sağlığa kadar birçok konuyu alanında uzman konuklarla Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluşturacaklarını belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.