Lezita çalışanları, doğum günlerini kutladı

Lezita çalışanları, doğum günlerini kutladı

Lezita hayata geçirdiği ‘İyi ki Doğdunuz’ projesi ile her ay, doğum günü o aya denk gelen çalışanları adına farklı bölgelerdeki okulların öğrencilerine hediyeler gönderiyor.

Lezita çalışanları proje kapsamında, İzmir’deki Moris Bencuya Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki çocuklarla bir araya geldi. Türkiye piliç eti sektörünün önde gelen markalarından Lezita, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal değer yaratmaya devam ediyor. ‘İyi ki Doğdunuz’ adı verilen proje kapsamında her ay farklı bölgedeki bir okulda, doğum günü o ay olan çalışanları adına öğrencilere hediyeler veren Lezita, İzmir Moris Bencuya Otistik Çocuklar Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki öğrencileri de sevindirdi. Okulu ziyaret eden Lezita çalışanları öğrencilere hediyeler verip onlarla birlikte doğum günü pastası keserek kutlama yaptılar. 

Çeşitli sosyal medya uygulamaları üzerinden de benzerleri düzenlenen proje sayesinde Lezita çalışanlarının çocukların yüzünü güldürdüğü ziyaretler farklı şehirlerdeki okullar ile devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.