LEZZETİN DE USTASI

LEZZETİN DE USTASI

İş ve siyaset dünyasının ünlü ismi lezzetin de ustası  oldu.

İzmir’de mobilyacılara uzun süre Başkanlık yapan Mustafa Kara, mobilya ustalığından sonra damak tadına hitap eden bir yatırıma start verdi. KONYALI Ahmet Usta Restaurantları zinciri, Karabağlar Şubesinin açılışında iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri buluştu.

Önemli ismimler açılışa koştu

İzmir’in mobilya üretimi ile ünlenen ilçesi Karabağlar’da KONYALI Ahmet Usta Restaurantları zincirine bir yenisi eklendi. İzmir Mobilyacılar Odası’nda uzun süre meslektaşlarına liderlik eden ve Karabağlar Belediye Meclis üyeliği görevini başarı ile yerine getiren Mustafa Kara, zincirin Karabağlar halkasını oluşturdu. Konumu ve dizaynı ile dikkat çeken KONYALI Ahmet Usta Karabağlar Şubesi’nin açılış törenine İzmir Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İESOB Eski Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Mehmet Ali Susam, Buca Belediyesi Eski Başkanı ve İzmir Eski Milletvekili Cemil Şeboy, Sarnıç Eski Belediye Başkanı İsmail Acar, Konyalı Ahmet Usta Restoranları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, İzmir Mobilyacılar Odası eski Başkanı ve Karabağlar eski meclis üyesi  Mustafa Kara, çok sayıda oda başkanı, oda meclis üyeleri ve mobilya sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

Gurur günü

Mobilya sektörüne uzun süre izmir’de liderlik yapan Mustafa Kara, mobilyadan sonra lezzetinde ustası olmaya karar verdiğini,  bu ustalığı gönlünde farklı bir yeri olan Karabağlar’da yapmak için KONYALI Ahmet Usta Karabağlar Şubesi’ni açtıklarını söyledi.

Konyalı Ahmet Usta Restoranları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, 2007 yılında Gaziemir'de küçük bir restoranla başlayan serüvenlerinin bir zincire dönüştüğünü ve Karabağlar ilçesinde de biri restoranı açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

İESOB Başkanı Mutlu, Eski Milletvekili Susam, Eski Milletvekili Şeboy yaptıkları konuşmalarında Mustafa Kara’nın mobilyada gösterdiği ustalığı lezzete taşıdığına dikkat çekti. Çevresine lezzet dağıtan kurumların ödedikleri vergilerle ülke ekonomisine de katkı koyduğunu vurgulandı. Günümüzde ticaretin zorlaştığına, rekabetin de giderek sertleştiğine dikkati çeken Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, markalaşmanın rekabet edebilmek için önemli olduğunu ve Karabağlar'ın marka bir restoran kazanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kulaklarının da damaklarının da pasını sildiler

Yapılan dualarla açılış kurdelasının kesilmesinin ardından davetliler işletmeyi gezdi. açılışa katılan konuklara Konyalı Ahmet Usta restoranlarının ünlü etli ekmeği, Kebabı ile salata ve ayran ikram edildi. Renkli görüntüler oluşturan Mehteran Takımı gün boyu marşlar ve güncel ezgileri seslendirdi. 

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.