LEZZETLİ DENİZ MAHSULLERİ İÇİN ADRESİNİZ LAGADA

LEZZETLİ DENİZ MAHSULLERİ İÇİN ADRESİNİZ LAGADA

Port Alaçatı’da eşsiz konumu ve muhteşem deniz ürünleriyle sezona damgasını vuran Lagada, lezzet düşkünlerinin vazgeçilmez adresi oldu.

Port Alaçatı’da hizmete giren balık restoranı Lagada kısa sürede deniz mahsulü düşkünlerinin dikkatini çekti. Günlük deniz ürünleri, dillere destan ara sıcakları ve muhteşem manzarasıyla yoğun ilgi gören Lagada unutulmaz bir Alaçatı deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Genç ve başarılı girişimci Emre Kurtbay’ın sihirli dokunuşuyla kısa sürede marka olmayı başaran Lagada, Çeşme’ye özgü otlardan hazırlanan mezeleriyle de damak tadına hitap ediyor.

Deniz mahsüllerinin her çeşidinin günlük taze olarak servis edildiği Lagada’da spesiyal ara sıcaklar da oldukça ilgi görüyor. Lagada’da mevsimine göre aklınıza gelebilecek her türlü deniz mahsulünü bulmanız mümkün. Birbirinden lezzetli spasiyellerden kadayıfa sarılmış dil balığı ile yapılan paçero, patlıcan yatağında hellimli levrek ve bademli lagos öne çıkıyor. Lagada’da özel yemekler, davetler ve kutlamalar için de hizmet verdiklerini vurgulayan Kurtbay, restoranda aynı anda 280 kişiyi ağırlayabildiklerinin altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.