"Lezzetli Kış Şöleni" İzmirlilerin akınına uğradı!

"Lezzetli Kış Şöleni" İzmirlilerin akınına uğradı!

31 Aralık’a kadar sürecek etkinliğin onur konuğu ili Hatay. Lezzetli Kış Şöleni, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında açık. Şölen’e girişler ve tüm etkinlikler ücretsiz.

UNESCO tarafından “26. Gastronomi Şehri” seçilen Hatay, Onur Konuğu İl olarak Lezzetli Kış Şöleni’nde kendine özgü örf ve adetleri, kültürel değerleri, medeniyetler birikimi ve damaklara hitap eden gastronomik lezzetlerini sunuyor. 

img_6534.jpg

KONUKLARI BÜYÜLÜYOR

Şölen’de ayrıca; yılbaşı ile özdeşleşen dev kar küresi, kardan adam maketi, buz pateni, atlı karınca, eğlence ile oyun alanları var. Lezzetli Kış Şöleni, kulaklara da hitap ediyor. 20 Aralık’ta Hatay Sıra Gecesi ile birlikte konserler başladı.22 Aralık’ta İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Müzik Grubu, 27 Aralık’ta Kültür Modern Brass Ensemble, 28 Aralık’ta Tepecik Filarmoni Orkestrası, 29 Aralık’ta Blue Note Orkestrası şölende sahne alacak.

img_6509.jpg

HEDİYELİK EŞYA STANDLARI

Lezzetli Kış Şöleni ile hediyelik eşya fuarı da tekrar Kültürpark’a dönüyor. İzfaş’la birlikte etkinliği düzenleyen Genciz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gencer “Türkiye’nin hemen hemen her yöresinden geniş bir yelpazede çeşitli standlarımız var.Artık İzmir’li eşime dostuma yeni yıl hediyesi ne alacağım diye düşünmeyecek”şeklinde konuşuyor.Yine bu çerçevede düzenlenen ,zerafet ve güzelliğe katkı koyan kuyumcular da Lezzetli Kış Şöleni’nde standlarıyla yer alıyorlar. “Altın ve Pırlanta Özel Bölümü”nde fuara özel indirimli fiyatlar dikkati çekiyor.
img_e6562.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.