“Lezzetli Kış Şöleni” sona erdi!

“Lezzetli Kış Şöleni” sona erdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından ilk kez gerçekleşen Lezzetli Kış Şöleni, 2019’un son günlerine renk kattı.

Kültürpark’ta düzenlenen Lezzetli Kış Şöleni, İzmirliler başta olmak üzere Türkiye’den, 7’den 70’e binlerce kişiyi ağırladı. Gastronomi, rengarenk hediyelik eşya stantları, Altın ve Pırlanta Özel Bölümü, konserler gibi etkinliklerin yer aldığı Lezzetli Kış Şöleni, ziyaretçilerine keyif verdi. Kültürpark Hol 1/A ile Hol 1/B, 2 Nolu Hol ile yan bölümde bulunan otopark alanında gerçekleşen Şölen, yeni yıl ruhunu doya doya yaşattı.

Şölen büyüledi

20 Aralık’tan 31 Aralık’a kadar ziyaretçilerin sıkça gezdiği alanlardan olan “Hediyelik Eşya Bölümü”, sevdiklerine hediyeler almak isteyenlerin uğrak noktası oldu. Kar küresinden özel biblolara, yılbaşı süslerinden el yapımı kıyafetlere, ev eşyalarından bijuteri ürünlerine, maskelerden duvar süslerine binlerce ürün Şölen boyunca alıcılarıyla buluştu. Bunun yanında Altın ve Pırlanta Özel Bölümü’nde de Şölen’e özel fırsatlar yer aldı. Şölen’de yeni lezzetler de unutulmadı.  UNESCO tarafından “26. Gastronomi Şehri” seçilen Hatay, Onur Konuğu İl olarak Lezzetli Kış Şöleni’nde yer aldı. Ziyaretçiler, damaklara hitap eden gastronomik lezzetlerini sunan Hatay’ın özel ürünlerini keşfetme fırsatı yakaladı.  Şölen kapsamında gerçekleşen konserler, birbirinden eğlenceli etkinlikler, atlı karınca, buz pateni gibi bölümler de çocukların aileleriyle birlikte sıkça uğradığı noktalardan oldu. Kültürpark’ın ışıklarla süslenmiş doğasına kendine kaptıran misafirler, sık sık fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

lezzetli+kis+soleni+sona+erdi+(2).jpg

Ziyaretçiler memnun ayrıldı

12 gün boyunca on binlerce kişiyi ağırlayan Lezzetli Kış Şöleni’nden ziyaretçiler mutlu ayrıldı. Çocuğundan yaşlısına, 7’den 70’e tüm konuklar, Şölen’in ilerleyen yıllarda da devam etmesi dileğinde bulundu. Şölen ziyaretçileri, “Eskiden burada bu tarz fuarlar oluyordu. Yapılmasından çok memnunum. Şöleni çok beğendik. Fiyatlar uygun, kapalı alan, ulaşmak kolay. Kültürpark’ta yapılması çok iyi, ulaşım açısından. Çok alışveriş yaptık. Her yıl düzenlenmesini isteriz. Daha da geliştirilebilir. Birçok ürünü bir arada görmek, alışveriş açısından avantaj sağladı. Şölen’e çok defa geldik, yılbaşı alışverişlerimizi yaptık. İlerleyen günlerde bahar şenliği ya da başka bir durumda da yenileri yapılabilir. Destekliyoruz” ortak görüşünde buluştular.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.