Lezzetli Kış Şöleni'ne büyük ilgi!

Lezzetli Kış Şöleni'ne büyük ilgi!

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Lezzetli Kış Şöleni, başta İzmir ve Hatay olmak üzere, Türkiye’nin pek çok yerinden konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Eğlence, lezzet, hediyelik eşya, çeşitli konserler, etkinlikler ve “Altın ve Pırlanta Özel Bölümü”yle ziyaretçilerine geniş bir yelpaze sunan Lezzetli Kış Şöleni, 20 Aralık’tan bu yana konuklarından büyük ilgi görüyor. Kültürpark’ın ev sahipliği yaptığı, hem göze hem de damaklara hitap eden Lezzetli Kış Şöleni,  31 Aralık Salı gününe kadar devam edecek. 10.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olan Şölene girişler ve etkinliklerden ücret alınmıyor.

Aşkın sembolü pırlanta  

2019’a sıcak bir veda, 2020’ye ise neşe dolu bir merhaba demek isteyen çiftlerin mutluluğuna mutluluk katan altın ve pırlanta, Lezzetli Kış Şöleni’nde görücüye çıktı. Özellikle yeni evlenecek çiftler için aşkın sembolü olan pırlanta ve tek taş yüzükler, Altın ve Pırlanta Özel Bölümü’nde sunuldu. Şölen ziyaretçilerinin sevdiklerini eşsiz ve özel hissettirmesini, yeni yıla mutlu girmesini amaçlayan bu özel bölümde; tek taş pırlanta yüzük ve takıların yanında altın kolyeler, bilezikler, bileklikler, küpeler yer alıyor. 2 No’lu Hol’de oluşturulan Altın ve Pırlanta Özel Bölümü, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Şölene özel indirimler

Lezzetli Kış Şölen’i “Altın ve Pırlanta Özel Bölümü” katılımcı firmaları; şölene katılan ziyaretçilerden çok memnun olduklarını özellikle belirterek, “İzmirliler genellikle böyle etkinliklere çok ilgilidir, rağbet çok yüksek. İzmir’de her zaman altın ve pırlanta fuarlarını takip eden, özellikle bekleyen ciddi bir alıcı kitlesi mevcuttur” şeklinde konuştu. Ayrıca bu  etkinliklerde özel indirimli ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını belirten firma yöneticileri, “Özellikle yıl içerisinde üretim fazlası olarak adlandırdığımız ürünlerimizde çok ciddi indirimler söz konusu ve ürün yelpazesine göre değişkenlik gösteriyor. Yüzde 50, yüzde 60 ve hatta yüzde 70’e varan indirimler yapıyoruz. Mücevher almak isteyen ziyaretçilere böyle etkinlikler sayesinde  büyük fırsatlar sunuluyor. Şölen’de en çok ilgi gören ve yeni yıl için çiftlerin en çok tercih ettiği ürünlerimiz tek taş yüzüklerde 700 lira gibi rakamlardan başlayıp 5 bin liraya kadar, ürününe göre değişkenlik gösteriyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.