Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği'nden Proje Pazarı

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği'nden Proje Pazarı

LİYAKAT'ın Girişimci Kadın Atölyesi Projesi’ne katılarak eğitim alan ve kendi ürettiği ürünlerden gelir elde etmeye başlayan 22 girişimci kadın, LİYAKAT Proje Pazarı’nda bir araya geldi.

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), iki yıl önce hayata geçirdiği Girişimci Kadın Atölyesi Projesi ile emeğini kazanca çevirmek isteyen kadınlar için girişimcilik dünyasının kapılarını araladı. Düzenlenen etkinlik ve eğitimlerle İzmir ve çevre illerdeki kadın girişimcilere başarının sırları verildi. İzmirliler, girişimci kadınların emeklerine destek olmak için Kemeraltı Antikacılar Çarşısı’nda düzenlenen LİYAKAT Proje Pazarı’a akın etti.
projects-5505-1640027158321-foto.jpeg
LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi, gençlere ve kadınlara iş hayatında çalışma olanakları sağlamak hedefiyle "Her şey inanmakla başlar" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek “Amacımız girişimcilik hayallerinin gerçeğe dönüşmesini sağlamak. Değişime uyum sağlayan, donanımlı ve bilinçli girişimcilik ekosistemini genişletmek. Bu yolda azimle ilerlemek isteyen girişimci kadınlarımızın sonuna kadar yanındayız” dedi. Bu projeyle yaklaşık 350 kadına ulaştıklarını söyleyen Eskinazi "Başarıya ulaşmak için asla pes etmemek gerekiyor. Biz yeni projeler üretmeye ve sizlerle yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.