Liderlerin Oyunu İçin Başvurular Başladı

Liderlerin Oyunu İçin Başvurular Başladı

Eraslan Vakfı  Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası Başlıyor

 

Bir bilim ve liderlik okulu olan Özel Ege Lisesi, bu yıl birincisi düzenlenecek Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. 13-14-15 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek turnuva, Türkiye’nin dört bir yanından gençleri kültürel ve sosyal bir buluşma ortamında bir araya getirecek. Argüman Fabrikası işbirliğiyle yapılacak turnuva için başvurular en geç 8 Mayıs 2017 Pazartesi gününe kadar yapılabilecek. Turnuva için okullardan katılım ücreti alınmayacak.

Özel Ege Lisesinin uzun yıllardır büyük bir titizlikle üç ayrı alanda yarışma düzenlediğini ifade eden Lise Müdürü Aylin Musluoğlu, şunları söyledi:“Yeni yetenekleri edebiyat dünyasına kazandırmayı amaçlayan Günaydın Edebiyat Öykü, Şiir ve Masal Yazma Yarışması’nı on altıncı kez, ülkenin en iyi matematikçilerini bir araya getiren Okullar Arası Matematik Yarışması’nı on dokuzuncu kez, gençleri bilimin her alanında yeni buluşlar yapmaya teşvik eden Fen Araştırma Projeleri Yarışması’nı ise on beşinci kez düzenledik. Liderlerin oyunu olarak anılan münazara alanında yerleşik bir kültüre sahip olan Özel Ege’de bu yıl ilk kez yapılacak Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası’na ev sahipliği yapacak olmaktan da gurur duyuyoruz. Münazara coşkusunu, İzmir’i ve İzmir kültürünü tanıma fırsatıyla birleştirmek isteyen gençlerimizi şehrimizde ve okulumuzda buluşturmayı arzu ediyoruz. Turnuvaya ait detaylı bilgi www.egelisesi.k12.tr adresinde yer almaktadır. Başvuracak tüm öğrencilere başarılar diler, öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür ederiz.”   

Eraslan Vakfı Hakkında

Eraslan Vakfı, olanakları sınırlı başarılı çocuk ve gençlerin nitelikli eğitime erişiminde ailelere katkıda bulunmakta; sağlık alanında yardıma ihtiyaç duyan kişi ve kurumlara kaynak yaratmakta; bilim, kültür, sanat ve spor alanında nitelikli eser ve projelerin ortaya çıkmasına olanak sağlamaktadır. Eraslan Vakfı Özel Ege Lisesinde eğitim hayatını sürdürmeyi tercih eden okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine değişen oranlarda ihtiyaç ve başarı bursu vermektedir.  Vakıf aynı zamanda diğer resmî ve özel kurumların, sivil toplum kuruluşlarının bilim, sanat, kültür ve sağlık alanında yaptığı çalışmalara da destek olarak insan ve toplum hayatında olumlu gelişmelerin yaşanmasını temin etmeye çalışmaktadır.Toplumun ortak sorunları karşısında birlikte hareket etmenin önemine inanan Eraslan Vakfı, hayırseverlerin bağışlarını kabul etmekte ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.