Lig Şampiyonluğu İçin Yeni Tahminler Yayınlandı

Lig Şampiyonluğu İçin Yeni Tahminler Yayınlandı

Süper Ligin ikinci yarısına futbol takımları çok hızlı bir başlangıç yaptı.

Birinci sezonu zirvede açık ara bir farkla tamamlayan Trabzonspor ikinci sezonda da şampiyonluk iddiasını sürdürmeye kararlıdır. Şampiyonlukta favori durumunda bulunan bordo mavili ekip yenilenen oranlarda da yine favoriliğini sürdürüyor.

Üç Büyüklere Büyük Fark

İstanbul’da bulunan üç büyüklere epey bir fark atan Trabzonspor futbol takımı şampiyonluk için en güçlü aday konumundadır. Süper Ligde ikinci sezonun başlamasından sonra şampiyonluk için belirlenen oranlarda yeniden düzenlendi. 24. haftası biten Süper Ligde şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Trabzonspor futbol takımının şampiyonluk oranı 1.05 ile iddiasını korudu.

3154411-810x458.jpg

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol takımları için de yayınlanan şampiyon olma ihtimali oranlarının yenil güncel hali futbolseverlerin de hayli ilgi odağı haline geldi. Birinci sezonu lider olarak kapatan ve diğer takımlarla arasındaki puan farkını koruyarak lige başlayan bordo mavili ekip şampiyonluk için en güçlü aday konumunu sürdürüyor. İstanbul ekipleri olarak lanse edilen üç büyüklerin Trabzonspor ile aralarındaki makasın aralığı ise oldukça fazladır.

Favori Trabzonspor

Şampiyonluk ihtimali oranları ikinci yarıyla beraber yeniden belirlendi. Yeni rakamlarda ise Trabzonspor’u en yakından izleyen futbol takımı 6.00 oranıyla Konyaspor oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol takımlarının oranı ise 30 olarak yenilendi. Süper Ligde çok kötü bir durumda olan Galatasaray futbol takımının oranı ise şampiyonluktan ne kadar uzak olduğunu bir daha kanıtlayacak cinstendir. tipobetm.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.