Linexpo İç Giyim ve Çorap Fuarı'na Sektörden Büyük İlgi

Linexpo İç Giyim ve Çorap Fuarı'na Sektörden Büyük İlgi

Standlar açık artırmada beş katı bedelle satıldı.

TİGSAD İç Giyim Sanayicileri Derneği üyeleri 9-11 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan LİNEXPO İç Giyim ve Çorap fuarı  için geçtiğimiz günlerde bir araya geldiler. Fuarda bulunan standların kura çekme yoluyla dağıtımı ve fuaye alanındaki standların, normal fiyatın yaklaşık beş katı bir bedelle açık arttırma yoluyla satışı yapıldı. 

İç giyim sektörü bu yıl da, global krize rağmen ivme kazanarak yoluna devam ediyor. İhracata ağırlık verdiklerini belirten TİGSAD üyeleri dünyaya açılmak için LİNEXPO Fuarı'na  güvendiklerini söylediler.

TİGSAD Başkanı İrfan Özhamaratlı konu ile alakalı şunları söyledi: ‘’İç Giyim sektörünün yegane temsilcisi olan TİGSAD, üyelerinin güveni ve güçlü desteği ile bir çok başarılı projeye imza atıyor. 9-11 Şubat 2017 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nın karşısındaki İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirecek olduğumuz derneğimizin tescilli markası olan LİNEXPO İstanbul İç Giyim ve Çorap Fuarı da bunlardan biri..

Dünyanın her köşesinden ziyaretçi getirebilmek için son derece titiz çalışma içerisindeyiz. Ülke ülke gezen arkadaşlarımız, sektörümüz için potansiyel müşteri olabilecek firmaları fuarımıza davet ediyorlar.


Yıllardır başarıyla yürüttüğümüz çalışmalar meyvesini veriyor.. 2016 Linexpo İç Giyim Moda Etkinliği'miz çok başarılı geçmişti..2017 Fuarı'mıza da rekor denecek düzeyde talep geldi ve aylarca öncesinden tüm standların satışı tamamlandı.


'' Artık hedefimiz  tüm dünya'' sloganıyla en uzak pazarlar da dahil olmak üzere ulaşamadığımız ülke bırakmamak ve sektörümüzü hakettiği noktaya taşımak konusunda kararlıyız ve bu doğrultuda tüm ekip olarak var gücümüzle çalışıyoruz..''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.