LINK Coin Geleceği 2022-2024 LINK Coin Yorum

LINK Coin Geleceği 2022-2024 LINK Coin Yorum

LINK Coin Geleceği 2022-2024 LINK Coin Yorum Analizini sizler için hazırladık. LINK Coin hakkında tüm bilgiler için tıklayın.

Akıllı sözleşmeler ile blokzincirleri arasında bağlantı sağlayan bir blokzinciri projesi olan Chainlink, ERC-20 tabanlı kripto paralar içinde yer alıyor. Piyasa değerine göre en büyük 50 kripto para içinde yer alan Chainlink fiyat tahmini, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. 2017 yılında başlatılması ile en eski kripto para projelerinden biri olan Chainlink, borsalarda LINK kısaltması ile işlem görüyor. Chainlink güncel fiyatına LINK USDT bağlantısı üzerinden erişilebilir.

Blokzincirleri ile diğer sistemler arasında bir köprü kurma amacıyla geliştirilmiş Chainlink projesi, geniş bir kullanım alanına sahip bir proje. Blokzinciri teknolojisi sunan kripto paralara yatırım yapanların portföyünde yer verdiği Link coin, blokzincirleri ile API’lar arasında bağlantı kuruyor. Portföyünde uzun vadeli Chainlink coin tutanlar için, Chainlink fiyat tahmini verileri önemli. Kripto para fiyatı tahminlerini, teknik analize dayanan algoritmalar ile sunan Digital Coin Price platformunda, Chainlink fiyat tahminine ulaşılabilir. Sitedeki verilere göre, Chainlink coin 2023 yılı içinde 10,29 dolar seviyesini, 2025 yılı içinde ise 13,78 dolar seviyesini test edebilir. Bununla birlikte, Digital Coin Price ve diğer kripto para tahmin platformları, piyasada oluşabilecek ani değişimlerden bağımsız hesaplandığı için, kesinlik içermez.

chainlink.webp

Chainlink Coin Geleceği 2022

Chainlink, blokzinciri teknolojisinin yaygınlaşması sürecinde, zincir dışı sistemler ile bağlantı kurma amacı ile geliştirildi ve bu yönüyle dikkat çekti. Bireysel ve kurumsal yatırımcıların radarına giren Chainlink coin projesinin fiyat tahminleri, portföyünde LINK’e yer verenler için önem taşıyor. Chainlink coin geleceği, 2022 yılı içinde gelişebilecek fiyat hareketlerine göre şekillenebilir, bu nedenle kısa ve orta vadeli gelişmeler önem taşıyor. Chainlink fiyatı için, 2022 yılı içinde iyimser olan analistlerin dayanağı, Chainlink’in kullanım alanının genişlemesi ve aynı zamanda kripto para piyasasının alıcılı bir şekilde ilerlemesi. Bununla birlikte, LINK coin fiyatı, kripto para piyasasındaki ani düşüşlerden etkilendiği için, kesin bir tahmin bulunmuyor. LINK fiyat tahmininde düşüş beklentisi içinde olan analistlerin dayandığı nokta, kripto para piyasasında bir ayı trendinin oluşması ve Chainlink kullanım oranının düşmesi. Ancak bu tahmin de, tamamen varsayımlara dayanıyor.

Chainlink Coin Geleceği 2023 - 2024 - 2025

Kripto para ekosisteminde, blokzinciri çözümlerine odaklanmış olan Chainlink projesinin token’i LINK, birçok yatırımcının uzun vade coin sepetinde yer alıyor. LINK coin’de uzun vadeli düşünen yatırımcılar için, 2023 ve sonrasındaki yıllarda Chainlink’in fiyat hareketleri önem taşıyor. Chainlink fiyat tahminleri ile ilgili veriler paylaşan platformlardan Digital Coin Price, ilerleyen yılların fiyatlarını, belli teknik yaklaşımlara göre hesaplıyor. Platformun verilerine göre LINK için 2023 yılında 10,29 dolar, 2024 yılında 11,48 dolar, 2025 yılında ise 13,78 dolar seviyelerinden söz etmek mümkün. Bununla birlikte Chainlink projesinin kullanım oranının değişmesi, kripto para piyasasında alış ya da satış yönlü sert hareketler yaşanması Chainlink fiyatını etkileyebilir. Bu nedenle uzun vadeli LINK coin tahminleri kesinlik içermiyor ve yatırım tavsiyesi niteliğinde değil.

Chainlink Alınır mı?

SmartContract şirketi tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen Chainlink ağı, web API’leri ile blokzincirleri arasında bağlantı kurma altyapısına sahip. Ethereum blokzinciri üzerinde inşa edilen Chainlink, güvenli bir blokzinciri konsepti inşa etmek için yola çıktı. Piyasa değerine göre en büyük 30 coin içinde yer alan Chainlink, kısa süre içinde birçok yatırımcının sepetinde yer almayı başardı. LINK, sunduğu yenilikçi yaklaşımla ilk yatırımcılarına ciddi bir geri dönüş sağladı. LINK coin, 2017 yılında 0,25 dolar seviyesinde işlem görürken, kripto para 2021 yılında 50 doları aşarak tarihinin en yüksek seviyesini gördü. 2022 yılında yaşanan düşüşün ardından 6,5 dolar seviyelerine gerileyen Chainlink, bazı yatırımcıların zarar etmesine neden oldu. Bu anlamda, LINK ve diğer coin’lerde her yatırımcı, kendi risk stratejisi ve teknik-temel analizine göre karar vermeli.

Chainlink Nereden Alınır?

Chainlink satın almak için, en düşük komisyonla kripto para alma imkanı sunan kripto borsası Kucoin tercih edilebilir. İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük 5 borsasından biri olan Kucoin, her 4 yatırımcıdan 1’inin tercih ettiği adres. Kucoin borsası, yeni üyelere 500 USDT’ye varan ödüller vermesinin yanı sıra, aynı zamanda 600’den fazla coin’i listelemesiyle, GEM coin’leriyle de nö planda bir borsa. Kucoin’de yer alan tüm varlıkların sigorta güvence fonu ile korunması, yatırımcılar için önemli bir avantaj teşkil ediyor. Spot işlemlerin yanı sıra, Kucoin’de vadeli (kaldıraçlı) işlemler ve stake işlemleri de yapılabiliyor. Borsa, masaüstü ve mobil web sitenin yanı sıra, iOS ve Android mobil uygulamasından da kullanılabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.