LinkedIn için gelecek olan Twitter özelliği! Kontrol sağlanacak!

LinkedIn için gelecek olan Twitter özelliği! Kontrol sağlanacak!

İş arayanların ve iş verenlerin ortak platformu ve çevrim içi deneyim geçmişi gibi pek çok fonksiyonu bulunan Linkedln, kullanıcıları için yeni özellikler getiriyor.

Linkedln yorumları kontrol etme özelliği ile kullanıcılarına yeni bir kontrol alanı sunuyor. Kullanıcıların beğenisine sunulmak amacıyla geliştirilen özellik temelde paylaşılan gönderilere ‘kimin yorum yapıp yapamayacağını’ seçme özgürlüğü tanıyor. Popüler iş platformu yıllar içinde hem Instagram’ın hem de Twitter’ın bazı özelliklerini kazanmaya başlamıştı. Milyonlarca kişiye seslenen sosyal medya ağlarının sevilen özelliklerini bünyesine ekleyen Linkedln bu noktada atmış olduğu adımla hiç de şaşırtmıyor.

Linkedln temelde her kullanıcıya paylaştıkları gönderiler üzerinde istedikleri gibi etkileşimlerini yönetebilecekleri bir alan sunmak istiyor. Bazı kullanıcılar yaptıkları paylaşımlarda yalnızca belirli bir kitleyi hedefliyor olabilir ve bu kitle dışındakilerin yorum yapmamasını engellemek isteyebilir.

Gönderilere yorum yapma bölümünde üç seçenek bulunuyor. Burada ise karşınıza herkes yorum yapabilir, sadece bağlantılar yorum yapabilir ve hiç kimse yorum yapamaz gibi seçenekler bulunuyor.

Bu yeni özelliğe ek olarak gelen  paylaşılan gönderinin kimler tarafından görüleceği seçilebiliyor. Bunlar arasında yalnızca bağlantılar, açtığınız bir grup varsa sadece grup üyelerinin görmesi veya bir etkinlik üzerine gönderi atmışsanız etkinliğe katılacak kişilerin görmesi gibi gönderileri kısıtlayabiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.