LinkedIn kullanıcıları dikkat! Daha ciddi bir ortam sunacak 

LinkedIn kullanıcıları dikkat! Daha ciddi bir ortam sunacak 

LinkedIn iş görüşmesi özelliği hakkında resmi açıklama geldi.

LinkedIn her ne kadar ”profesyonel bir iş ağı” olarak tanımlansa da amacı dışında kullanan insanlar da bulunuyor. Bunların yanında profesyonel dilden uzak paylaşım yapan kişiler, platformun ciddi çehresinin bozulmasına neden oluyor. LinkedIn de artık platformunu tüm kullanıcılar için daha güvenli bir hale gelmesinin yollarını test ediyor. Sızıntılardan tanıdığımız Jane Manchun Wong’a göre LinkedIn, kullanıcılara saygılı ve profesyonel olmalarını söylemek üzerine yeni bir yol deniyor. Wong, yeni gelişme için bir Twitter paylaşımı da yaptı.

LinkedIn veri ihlali

LinkedIn daha ciddi bir ortam sunmak istiyor demiştik ya işte yeni özelliğe göre, kullanıcılar platform üzerinden bir şey yayınlayacakken, bir uyarı alacak. Saygılı ve profesyonel olması istenen bu bildirimde başlığın ya da uygunsuz içeriğin değiştirilmesi önerilecek.

Wong, bu yeni gelişmenin LinkedIn’in “nefret dolu, taciz edici, kışkırtıcı veya ırkçı içeriği” kaldırarak platformunda güvenli konuşmaları destekleme çabasının bir parçası gibi göründüğünü söylüyor. Bu özelliğin kullanıma geçtiğinde farklı bir deneyim sunacağını söylemek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.