LİONLARDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA “SİZE MİNNETTARIZ” DESTEĞİ

LİONLARDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA “SİZE MİNNETTARIZ” DESTEĞİ

Bayraklı Smyrna Lions Kulübü, pandemi nedeniyle hayatlarını ortaya koyup zor şartlarda özveriyle hizmet üreten sağlık çalışanları için “ Size Minnettarız” kampanyası başlattı. 

Kampanya çerçevesinde hastanelerde pandemi kapsamında Covit 19 hastalığına yakalananlara hizmet üreten doktor ve diğer sağlık çalışanlarına her akşam sıcak sandviç, içecek, sıcak helva ve kuru üzüm paketleri dağıtılacak. “Sağlık çalışanlarına sadece alkışlı desteğin yeterli olmayacağına inanarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz” diyen Smyrna Lions Kulübü Başkanı  Özcan Turhan, sponsor destekleri ile kampanyalarını artırarak sürdüreceklerini söyledi.

Kampanyaya başlamadan önce hastanelerin ilgili servislerini ziyaret edip bilgi aldıklarını belirten Kulüp Başkanı Özcan Turhan, kısa sürede organize olup uygulamaya soktuklarını belirtti. Her gece Karşıyaka Çarşısı Kardeşler Büfe’de hazırlatılan 100 adet paket, saat 19.00 ile 21.00 arasında hastanelere ulaştırılıyor.  Devlet ve Üniversite Hastaneleri’ni dönüşümlü olarak gıda paketlerini ulaştırdıklarını belirten Özcan Turhan; “Kampanyamıza Yonca Gıda, Yılmaz Ambalaj, Pak Organik Gıda, Dovido,  Efendioğlu Metal, Oftalmik Tıbbi Cihazlar sponsor olmaktadır. Tüm sağlık çalışanlarımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz.  Kampanyamıza katılmak isteyenler bizimle iletişime geçebilirler. Salık çalışanlarımızı asla yalnız bırakmayacağız, her zaman yanlarında olacağız” dedi. 

Kampanyaya katkı koymak isteyenler, Özcan Turhan, Bayraklı Smyrna Lions Kulubü Başkanı, 0533 632 59 56 ile iletişime geçebilirler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.