Lions Kulüpleri'nden anlamlı hareket!

Lions Kulüpleri'nden anlamlı hareket!

Lions kulüpleri, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılında anlamlı bir etkinlik düzenledi

Çeşme Metropolis Lions Kulübü üyesi, Genel Yönetmen yardımcısı adayı, iş insanı Yakup Özdanon, geçtiğimiz yıl başlattığı “Atatürk Büstsüz Okul Kalmasın” kampanyasında yeni bir hizmet daha gerçekleştirdi. Konak’ın Basmane mahallesinde bulunan Şehit Fethibey Ortaokulu’nun  açıldığı günden bu yana yaklaşık 20 yıldır bahçesinde olmayan Atatürk Büstü törenle açıldı. Mermer kaidesi ve çevre düzenlemesi de iki Lions Kulübü tarafından yapılan Atatürk Büstü; öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından memnuniyet yarattı. Lions kulüpleri ayrıca okulda ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye de kırtasiye yardımı yaptı. 

img-20201027-wa0097.jpg

Atatürk ve Cumhuriyete gönülden bağlı olduklarını belirten Yakup Özdanon  “Okullarımızda eğitimin daha verimli olması ve sıkıntıda olan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için sürekli hizmetler üretiyoruz. Başka bir amaçla gittiğimizde okulun bahçesinde Atatürk Büstü olmadığını gördük. Kardeş kulüp ile el ele vererek hemen kaidesini ve Atatürk Büstünü temin edip yerine monte ettirdik. Önümüzde üç okul daha var, hedefimiz o okulları da Atatürk Büstsüz bırakmamak” dedi.

Atatürk Büstü açılış töreni Covid-19 salgını dolayısı ile tedbirler altında Lions yönetici ve üyeleri, okul yöneticileri ve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Feroğlu’nun  katılımı ile gerçekleştirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.