İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi'nde kayıtlar başladı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi'nde kayıtlar başladı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi ön kayıtları başladı.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi bilimsel yaklaşım, evrensellik ve yenilikçilik değerlerine dayanan eğitim anlayışıyla her yıl mezun ettiği liseli gençleri dünyanın her yerindeki en iyi üniversitelere yerleştiriyor. 250 yıllık köklü geçmişe sahip İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) geleneğini, “Ana Kucağından İTÜ’ye” mottosuyla İzmir’de başarıyla sürdüren İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi’ne kayıt olmak için başvurular izmir.itugvo.k12.tr web sayfası üzerinden başladı. Burs dağılımı, 26 Haziran Pazartesi gününe kadar yapılacak ön kayıtlara göre belirlenecek.

1686494869444-foto2.jpg

İzmir Okulları Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam, üniversiteye emin adımlarla yürüyen öğrencileri uluslararası akreditasyon ve sınavlarla yalnızca yurt içi değil, yurt dışı üniversitelere de hazırladıklarına dikkat çekti. Sandalcı Adam “Yurt dışı eğitim danışmanlığı, lise değişim programları, Kanada çift diploma programı, kariyer portfolyosu ve '4 yılda 3 diploma 2 sertifika" projeleriyle eğitimlerini güçlendirirken, kariyerlerine yardımcı olacak iş dünyası çalışmaları, kariyer fuarları ve mesleki rehberlik çalışmalarıyla da sınavlardaki başarılarını destekliyoruz” dedi.

“GELECEĞİNİZİ KENDİNİZ YAZIN”

Sandalcı Adam, Z kuşağı gençlerinin en büyük ihtiyacının global sistemde çok yönlü düşünme becerileri kazanmaları olduğunu belirterek “Öncelikli amacımız öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, kendi geleceklerine yön verebilecek şekilde yetiştirmek” diye konuştu. İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi’nde öğrencilere tüm bu deneyimleri kazanabilecekleri bir yaşam alanı sunduklarını belirten Sandalcı Adam “Öz geçmişlerinde yer alacak olan İTÜ ismiyle sağlanan ayrıcalığın geleceklerini şekillendireceğine inanıyoruz. Bu doğrultusunda gençlerimizi kendi geleceklerini yazmak üzere bu güçlü ailenin bir parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.