“Liselerarası Müzik Şenliği” Karşıyaka'da başlıyor!

“Liselerarası Müzik Şenliği” Karşıyaka'da başlıyor!

Karşıyaka Belediyesi, “Liselerarası Müzik Şenliği” düzenleyecek

Karşıyaka genelindeki tüm liselere açık olan organizasyon; 2004 yılında yaşama veda eden, efsanevi çağdaş rock müzisyenlerinden Karşıyaka doğumlu Kerim Çaplı anısına düzenlenecek 

SON BAŞVURU 30 NİSAN 

Başvuruları kabul edilmeye başlanan şenliğe katılmak isteyen okullar, 30 Nisan 2020 tarihine kadar Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilecek. Şenlik ise 16 - 17 Mayıs tarihlerinde Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda yapılacak. En az 3, en fazla 8 kişiden oluşacak liseli gruplar, diledikleri müzik türlerinde canlı performanslar sergileyerek İzmirlilere müzik ziyafeti sunacak. Kerim Çaplı Liselerarası Müzik Şenliği ve katılım koşulları hakkında, www.karsiyaka.bel.tr adresinden ve 0232 399 40 86 - 88 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilecek.

karsiyaka_1034.jpg

SANATLA İÇ İÇE NESİLLER 

Karşıyaka’daki tüm liseli müzik gruplarını şenliğe davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü rehber edinerek, sanatla iç içe nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu anlayışla düzenleyeceğimiz Liselerarası Müzik Şenliğimiz, genç yeteneklerimiz için güzel bir sahne fırsatı olacak. Biz de hem gençlerimizi gururla izleyeceğiz hem de onların sayesinde çok keyifli bir şenlik yaşayacağız. Karşıyakamızın unutulmaz değerlerinden Kerim Çaplı anısına gerçekleştireceğimiz şenliğe, ilçemizdeki tüm liseleri bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.